Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Gigi Becali despre transferul la FCSB care o dezarmează pe Universitatea Craiova: "Eu habar nu aveam că Rotaru îl vrea. Nu are de ce să se supere"

Prima reacţie a lui Gigi Becali despre transferul la FCSB care o dezarmează pe Universitatea Craiova: "Eu habar nu aveam că Rotaru îl vrea. Nu are de ce să se supere"

FCSB

Comentarii

FCSB e aproape de a-l transfera pe unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti la Universitatea Craiova, în ultimii ani. Liber de contract, Alexandru Băluţă (29 de ani) poate accepta oferta lui Gigi Becali, în loc să revină alături de Mihai Rotaru şi echipa sa.

FCSB pare să câştige cursa pentru fotbalistul dorit şi de Universitatea Craiova. Gigi Becali: "Rotaru nu are de ce să se supere"

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a anunţat sunt şanse mari ca lotul să fie definitivat în această săptămână. Pe lista de transferuri sunt cel puţin doi fundaşi centrali, un mijlocaş şi un atacant.

Printre aceştia se numără şi Alexandru Băluţă (29 de ani), care a avut cea mai bună formă a carierei la Universitatea Craiova, pentru care a marcat 28 de meciuri şi a pasat decisiv în 16 rânduri, în 141 de meciuri. 

Tricolorul s-a despărţit de Puskas Akademia, iar din Ungaria s-a întors în Craiova. Însă, în ultimele două săptămâni a avut pe masă şi oferta celor de la FCSB, deşi a fost dorit şi înapoi la Universitatea Craiova. 

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a oferit prima declaraţie despre mutarea surprinzătoare. 

„Băi, tată, ştiţi că eu nu mint, iar Rotaru nu are de ce să se supere că aş încălca înţelegerea cu el despre jucătorii pe care îi vrem noi doi. Eu habar nu aveam că Rotaru îl vrea pe Băluţă. Nici acum nu ştiu dacă îl vrea cu adevărat. 

Eu acum două săptămâni am discutat cu Băluţă şi i-am şi făcut oferta. El mi-a zis că a vorbit şi cu Rotaru, dar Mihai nu i-a făcut nicio o ofertă concretă. Deci nu m-am băgat peste Rotaru deloc că el nu îl ofertase pe Băluţă. 

Acum aştept răspunsul de la băiat. Are oferta de la mine de două săptămâni”, a spus Gigi Becali pentru Prosport

 

Afla mai multe despre: alexandru baluta transferalexandru baluta fcsbgigi becalimihai rotarutransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare