Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Val de plecări după ratarea promovării! Dorin Goian, printre cei care şi-au dat demisia. ”Dacă aş rămâne, aş face parte la o hoţie”

Val de plecări după ratarea promovării! Dorin Goian, printre cei care şi-au dat demisia. ”Dacă aş rămâne, aş face parte la o hoţie”

Fotbal intern

Comentarii

Ratarea promovării a adus demisii în lanţ la Foresta Suceava. Echipa bucovineană a falsat pentru al cincilea an consecutiv în Liga III, după ce a cedat în returul barajului cu Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 0-2.

”Goe” a susţinut o conferinţă de presă alături de Marian Clim, preşedintele Forestei şi vicepreşedintele Marian Bordeianu în care şi-au anunţat plecările de la gruparea bucovineană.

Fostul fundaş al lui Rangers a făcut acuzaţii grave la adresa Mihai Ungureanu şi Andrei Ciutac, persoane ce au demisionat la Foresta din funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte anul trecut, după ce Foresta a ratat promovarea în Liga 2, după ce a fost învinsă categoric de Oţelul Galaţi în prima manşă a barajului de promovare. La puţin timp după, Ungureanu şi Ciutac au devenit parte din Consiliul de Administraţie al clubului.

Haos total la Foresta Suceava după ratarea promovării! Dorin Goian, preşedintele şi vicepreşedintele clubului şi-au dat demisia. ”Dacă aş rămâne, aş face parte la o hoţie”

”Eu am venit cu Gabriel Clim preşedinte, aşa că etic, moral, plec cu el. Încă un motiv pentru care plec e că nu voi putea lucra cu aceşti oameni care, din păcate, sunt membri fondatori la acest club.

Au un singur scop, acela de a suge (n.r. – bani) cât mai mult. Îmi pare rău că Suceava a rămas o mână de oameni, dar cât timp aceste persoane sunt la conducere, eu, dacă aş rămâne la echipă, practic aş face parte la hoţie şi nu vreau.

Suceava, dacă se poate, trebuie să facă o echipă din Liga 4, din Liga 5, în care să fie trei membri fondatori suceveni. Să aibă puterea să se retragă, să vină altcineva dacă e nevoie apoi. Nu contează cât va dura până când va promova, dar e important să fie formată din suceveni, care vor o echipă a oraşului, care nu au interes faţă de bani publici, să fie oameni corecţi.

Indiferent dacă promovam acum sau nu, noi aveam acelaşi discurs! Am fi plecat din nou! Când s-a întâmplat ce s-a întâmplat la club în aprilie, când a fost preşedintele scos iar de la semnătură, am spus gata, aşa ceva nu se poate! Este inadmisibil. Vă spun sincer că la fel procedam dacă promovam în Liga 2, dar aveam o bucurie în suflet.

Decizia era aceeaşi!”, a spus Dorin Goian la conferinţa de presă, citat de liga2.prosport.ro.

În vârstă de 42 de ani, Dorin Goian a evoluat ca fotbalist pentru Foresta, Gloria Buzău, Ceahlăul. FCM Bacău, FCSB, Palermo, Rangers, Spezi şi Asteras Tripoli. În tricoul naţionalei României a bifat 60 de meciuri şi a marcat cinci goluri. ”Ministrul Apărarii”, aşa cum a fost poreclit de L'Équipe în 2008, a jucat fost om de bază în apărarea lui Victor Piţurcă la EURO 2008.

 

 

Afla mai multe despre: dorin goianliga 3foresta 

viewscnt
Articole similare