Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vor să producă surpriza în play-off! Paşcanu, Carp, Dussaut, transferurile clubului care se schimbă peste noapte. Cu cine mai negociază

Vor să producă surpriza în play-off! Paşcanu, Carp, Dussaut, transferurile clubului care se schimbă peste noapte. Cu cine mai negociază

Superliga

Comentarii

Una dintre echipele care îşi propune play-off-ul Superligii se schimbă peste noapte la nivel de lot. După ce 12 fotbalişti au părăsit echipa, conducerea şi antrenorul plănuiesc reconstrucţia cu câţiva fotbalişti importanţi.

Clubul cu pretenţii de play-off are pe lista de transferuri nume importante

Echipele din Superliga sunt în plină perioadă de mercato, cu câteva dintre ele care au şi început pregătirea noului sezon. 

O schimbare dramatică de lot a fost dictată la UTA de Mircea Rednic, cel care a renunţat la 12 fotbalişti: Balauru, Mociu, Vukcevic, Erico, Dobrescu, Anton, Ubbink, Marrone, Barbosa,  Benzar şi Cascini şi Otele. 

Însă, arădenii pregătesc şi alte rezilieri, iar transferurile ar trebui să fie pe măsura aşteptărilor lui Mircea Rednic, antrenor care a semnat prelungirea contractului pe doi ani.

Cum obiectivul de-a lungul noului contract este calificarea în play-off, aceasta fiind ambiţia celor din club, transferurile pregăite se anunţă a fi importante. Pe hârtie, UTA e pregătită să aducă jucători consideraţi mai buni decât cei care au părăsit lotul care a evitat la "barajul" cu Buzău retrogradarea în Liga 2. 

După informaţiile apărute despre transferul lui Vlad Dragomir la UTA, Mircea Rednic are pe listă şi alte nume. Principalul îşi doreşte, în perioada următoare, un fundaş dreapta, doi fundaşi centrali şi doi atacanţi. 

Conform Glasul Aradului, UTA îi are pe listă şi vrea să-i transfere inclusiv pe Cătălin Carp, Damien Dussaut şi Alexandru Paşcanu.

Mircea Rednic i-a antrenat pe Carp şi Dussaut la Dinamo Bucureşti şi consideră că l-ar putea ajuta în obiectivul setat. 

Care e situaţia fotbaliştilor pe care UTA vrea să-i transfere

Catalin Carp (29 de ani), fost fundaş la CFR Cluj, FCSB, Viitorul şi Dinamo, a plecat din "Ştefan cel Mare" după ce echipa a retrogradat în Liga 2. Fotbalistul cu 36 de meciuri în naţionala Republicii Moldova a semnat un contract pe un singur sezon cu Ufa, în Rusia, iar acum ar reprezenta o variantă low-cost pentru UTA. Fundaşul central este campion al României cu Viitorul, iar la Ufa s-a impus, cu 115 meciuri, 3 goluri şi 4 pase decisive în sezoanele în care a jucat în Rusia. 

Damien Dussaut (28 de ani), fundaş dreapta francez, s-a despărţit în această vară de Rapid Bucureşti. Apărătorul lateral s-a accidentat, a jucat doar câteva zeci de minute şi a pierdut lupta pentru postul de titular cu Răzvan Onea. El are în palmares Cupa Belgiei, cu Standard Liege. 

Alexandru Paşcanu (24 de ani) este probabil cel mai greu de adus. Fundaşul central român este om de bază la Ponferradina, în liga a doua spaniolă. Mai mult, fostul internaţional U21 ar fi dorit şi în LaLiga de Rayo Vallecano. "Aruncat" din lotul lui CFR Cluj, Alexandru Paşcanu a jucat în 36 de meciuri în acest sezon la echipa iberică. 

 

Afla mai multe despre: transferuri utadamien dussautcatalin carpalexandru pascanumircea rednic 

viewscnt
Articole similare