Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Vlad Dragomir îşi negociază revenirea în România! A refuzat FCSB şi o altă echipă poate da lovitura cu transferul

ULTIMA ORĂ | Vlad Dragomir îşi negociază revenirea în România! A refuzat FCSB şi o altă echipă poate da lovitura cu transferul

Superliga

Comentarii

Mijlocaşul Vlad Dragomir (24 de ani) poate reveni în România, după opt ani în care a jucat în Anglia, Italia şi Cipru. După ce a refuzat FCSB în trecut, acum o altă echipă a demarat negocierile pentru a-l aduce în lotul construit pentru calificarea în play-off-ul Superligii.

Vlad Dragomir a refuzat FCSB şi o altă echipă negociază cu el pentru a-l transfera în România

La 15 ani, mijlocaşul a evoluat sub comanda lui Dan Alexa la ACS Poli Timişoara, iar din Banat a ajuns la Arsenal, unde n-a reuşit să facă pasul la echipa mare a "tunarilor". 

Imediat după ce a jucat la EURO U21, când tricolorii au pierdut în semifinale cu Germania, Vlad Dragomir a ales Italia, apoi Cipru. 

După doar două sezoane petrecute la Pafos, cu care a terminat acest campionat pe locul al patrulea şi pentru care a marcat de două ori în 57 de meciuri, timişoreanul ar putea reveni în România. 

Conform Specialarad.ro, UTA a pornit negocierile cu reprezentanţii lui Vlad Dragomir. 

Mircea Rednic, antrenorul care a semnat prelungirea pe încă doi ani, a decis ca din lotul lui UTA să dispară 10 fotbalişti

"Puriul" vrea să reconstruiască lotul pentru calificarea în play-off, conform obiectivului, iar ex-jucătorul lui Arsenal e printre ţintele sale. Vlad Dragomir ar urma să-l înlocuiască pe Desley Ubbink, mijlocaş care s-a despărţit de UTA, iar fotbalistul lui Pafos ar putea fi "cireaşa de pe tort", după cum anunţa antrenorul în privinţa transferurilor plănuite. 

De asemenea, sursa citată a anunţat că Mircea Rednic îl vrea la UTA şi pe Kevin Luckassen, batavul care a fost rezerva lui Dugandzic la Rapid în acest sezon. 

Vlad Dragomir a refuzat transferul la FCSB

Vlad Dragomir, cel care s-a arătat deranjat de faptul că n-a fost convocat la Edi Iordănescu pentru meciurile cu Andorra şi Belarus, a primit încă o şansă de a se întoarce în România. 

În urmă cu un an, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit că a dorit să-l transfere pe Vlad Dragomir, dar mijlocaşul a ales la acel moment Italia, unde a îmbrăcat tricoul echipelor Perugia şi Virtus Entella. 

"Când Arsenal a renunţat la serviciile lui, i-am spus agentului <<Noi îl vrem şi chiar cred că va juca>>. Tatăl lui a zis că îl duce în Italia. Eu i-am spus că dacă îl duce în Italia, de la Fiorentina în sus. Dar dacă îl duci la o echipă din asta... A ajuns la Perugia. Acum chiar nu mai ştiu. 

Campionatul trecut nu a fost titular mereu la Pafos. E frumos la Pafos. Totuşi, nu joci acolo", declara ironic oficialul FCSB, Mihai Stoica, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: vlad dragomir transfer superligavlad dragomirvlad dragomir transfer utauta aradmihai stoica 

viewscnt
Articole similare