Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă el crede că poate să revină la echipă aşa, greşeşte”. Răspunsul lui Edi Iordănescu după ce a fost atacat de impresarul unui jucător pe care nu l-a convocat

”Dacă el crede că poate să revină la echipă aşa, greşeşte”. Răspunsul lui Edi Iordănescu după ce a fost atacat de impresarul unui jucător pe care nu l-a convocat

Echipa națională

Comentarii

Zilele trecute, Cătălin Sărmăşan, impresarul lui Vlad Dragomir (23 de ani) i-a criticat public pe cei de la FRF şi pe Edi Iordănescu pentru faptul că fotbalistul lui Pafos nu a fost convocat la echipa naţională, în contextul evoluţiilor sale bune din acest sezon.

Crescut în academia lui Arsenal, lui Vlad Dragomir mereu i-a fost prezis un viitor promiţător în fotbal, dar cariera sa a început să stagneze dinainte de a începe cu adevărat.

Considerat sub nivelul necesar pentru a continua la Londra, mijlocaşul a fost nevoit să plece de la Arsenal după trei ani, transferându-se la Perugia în 2018, înainte de a face pasul la Virtus Entella.

Românul nu a reuşit să rupă norii în Italia, iar, înainte de semna cu Pafos, i s-a oferit oportunitatea de a semna cu FCSB, dar acesta a refuzat.

După un prim sezon în care nu a prea jucat în Cipru, Dragomir a fost om de bază în această stagiune, iar impresarul său este de părere că evoluţiile sale ar fi justificat o convocare.

”Dacă el crede că poate să revină la echipă aşa, greşeşte”

Cătălin Sărmăşan a lansat un atac la adresa celor de la naţională, dar Edi Iordănescu a transmis clar că, dacă Dragomir doreşte să ajungă la naţională, nu aşa o face.

Dacă un jucător al echipei naţionale iese în public cu asemenea concluzii, putem să tragem anumite concluzii. Poate că este o doză de egoism, ştii că echipa ta are un joc important.

Ştiind că ai colegi acolo, ai jucători care sunt în faţa unui joc. Orice jucător se gândeşte să îşi promoveze reuşitele în spatiul public.

Mă uit foarte tare la tot ce înseamnă caracter, capacitatea de a te integra într-un grup şi mereu să pui grupul pe primul loc. Paradoxul face că eu chiar l-am urmărit si i-am văzut jocul.

Sunt vorbitor de limbă greacă şi am preluat informaţii despre el. E un jucător care are are mereu uşa deschisă, dar dacă cineva crede că fluturând cifre în presă sau, în cazul lui, după jumătate de sezon în Cipru, pentru că sezonul trecut nu a jucat în totalitate...

Dacă el crede că poate să revină la echipă aşa, greşeşte. Trebuie să muncescă. Toţi suntem atenţi, dacă el va progresa, îi va veni rândul”, a declarat Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare