Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patru jucători noi la antrenamentele Universităţii Craiova! Decizia luată de Mirel Rădoi după ce s-a trezit cu un lot decimat în Bănie

Patru jucători noi la antrenamentele Universităţii Craiova! Decizia luată de Mirel Rădoi după ce s-a trezit cu un lot decimat în Bănie
Comentarii

După trei zile de pauză pentru jucătorii Universităţii Craiova, antrenamentele s-au reluat în Bănie, doar că Mirel Rădoi (41 de ani) s-a trezit cu un lot decimat la şedinţele de pregătire. În acest context, patru noi fotbalişti au ”apărut” în planurile antrenorului.

Înaintea partidei cu Rapid, Mirel Rădoi a luat cea mai controversată decizie din mandatul său pe banca tehnică a Universităţii Craiova de până acum.

Fostul selecţioner i-a exclus din lot pe Andrei Ivan, vedeta echipei, Jovan Markovic, una dintre marile speranţe ale oltenilor, Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă.

Rădoi a explicat motivele din spatele acestei decizii şi a oferit detalii specifice în legătură cu ce îl deranjaza la cei patru fotbalişti.

Patru jucători noi la antrenamentele Universităţii Craiova!

Cât despre cei care au fost excluşi, indolenţa şi suficienţa nu sunt acceptate la mine. Cu toţi cei patru nu am nici o problemă.

Dacă cineva se crede mai presus, se înşală amarnic. Cât timp voi fi aici, eu decid regulamentul, de indolenţă, suficienţă. Nu stau să mă rog de nimeni.

Toţi jucătorii ar trebui să înţeleagă. Dacă nu au înţeles până acum, e strict problema lor. Eu le dau a doua şansă, am greşit şi eu ca jucător. Dar a treia oară îmi pare rău, trebuie să pleci.

Nu stau să mă rog de niciun jucător. Nu pot sta în fiecare zi să-i cântăresc la kilograme. Îi iau pe rând, fiecare a primit şanse, nu am nimic cu niciunul dintre ei.

Pe Ivan l-am avut la tineret. L-am rugat să nu mai simuleze. Am pus şi amenzi. Dar ce face? Simulează cu Voluntari şi se accidentează.

De Marko (n.r. Jovan Markovic) m-am rugat să facă anumite lucruri. Dacă noi ne rugăm de el şi ne dorim mai mult ca el, e o problemă.

Sergiu a jucat titular toate meciurile. La Ocna Mureş putea fi o ruşine chiar mai mare, ţine adversarul într-una, de parcă eram la o miuţă între noi. 

Pe Vînă l-am adus de la echipa a doua. Era acolo cu Nistor. Dan a ştiut să profite de şansă, el nu. Doamne-fereşte să am ceva cu ei, departe de mine gândul ăsta.

Momentan sunt excluşi, vom vede pe ce perioadă, vom vedea în zilele următoare. Eu când am vorbit de evaluare am vorbit serios.

Dacă cineva crede că din şase zile se antrenează doar cinci, atunci pentru ziua aceea nu va juca”, a explicat Rădoi.

Între timp, Andrei Ivan ar fi fost reprimit la antrenamente, dar ceilalţi jucători ar fi rămas excluşi din lot, Ionuţ Vînă şi Sergiu Hanca fiind în fruntea listei negre a antrenorului.

În acest context, după ce a reluat şedinţele de pregătire alături de olteni, Mirel Rădoi s-a trezit cu un lot decimat, astfel că a luat decizia de a primi doi noi jucători în lot.

Din pricina convocărilor, accidentărilor şi excluderilor, conform Prosport, patru fotbalişti de la echipa secundă au fost chemaţi la antrenamentele primei formaţii.

Marian Danciu (20 de ani), Denis Benga (17 ani), care au jucat cu Ocna Mureş, Alexandru Melniciuc (17 ani) şi Eduard Domnu (18 ani) s-au alăturat lotului lui Mirel Rădoi.

Scaunul fostului selecţioner ar putea tremura în Bănie, patronul nefiind mulţumit de cum a procedat Rădoi în cazul excluderilor.

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare