Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Invitat special în vestiarul FCSB-ului. Mihai Stoica, dezvăluiri despre discursul care i-a motivat pe jucători: ”Pentru aşa ceva merită să te dăruieşti” | EXCLUSIV VIDEO

Invitat special în vestiarul FCSB-ului. Mihai Stoica, dezvăluiri despre discursul care i-a motivat pe jucători: ”Pentru aşa ceva merită să te dăruieşti” | EXCLUSIV VIDEO

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (57 de ani) a vorbit despre invitatul special care a fost prezent în vestiarul FCSB-ului, iar acesta a ţinut şi un discurs care i-a motivat pe jucătorii roş-albaştrilor. Oficialul clubului a rămas şi el impresionat de povestea de viaţă a invitatului.

Invitat special în vestiarul FCSB-ului. Mihai Stoica, dezvăluiri despre discursul care i-a motivat pe jucători: ”L-am adus, le-a vorbit băieţilor” | EXCLUSIV

Este vorba despre Manuel Dogaru, un suporter special al FCSB-ului. Deşi stă la Craiova, acesta merge la toate meciurile echipei roş-albastre, chiar dacă suferă de sindromul Wilson, o boală foarte rară şi are mari dificultăţi de vorbire şi deplasare.

Mihai Stoica, managerul gerenal al FCSB-ului, a vorbit despre fanul numărul unu al clubului şi a dezvăluit că ”Manu” a fost şi în vestiarul echipei şi i-a motivat suplimentat pe jucători.

Totodată, oficialul de 57 de ani a subliniat şi faptul că el, asemenea lui Manuel Dogaru, il au drept model pe Mihai Neşu, fost jucător al FCSB-ului care are o poveste de viaţă emoţionantă.

”Pe Manuel îl cunosc de câţiva ani. Este alături de alţi suporteri speciali ai noştri o sursă de inspiraţie pentru noi. E un băiat remarcabil din toate punctele de vedere şi un luptător. L-am adus în vestiar, le-a vorbit băieţilor.

Pentru genul ăsta de suporteri merită să te dăruieşti aşa cum au făcut-o cel puţin la ultimele meciuri băieţii noştri. Întradevăr, mai mult decât impresionant, e greu să-ţi găseşti cuvintele când vorbeşti despre astfel de suporteri.

Mă bucur că Manuel are şi el un model, şi pe mine la vârsta asta m-a schimbat foarte mult, Mihai Neşu. El este, într-adevăr, un fenomen, unul dintre aleşi, chiar este unul dintre aleşi. 

Avem... un suporter nevăzător care vine din Reşiţa la fiecare meci al nostru indiferent unde jucăm. Vine singur, este preluat de suporterii noştri din Peluza Nord şi urmăreşte partidele din Peluza Nord. 

(n.r. ascultă zgomotul Peluzei şi în funcţie de reacţiile oamenilor îşi dă seama de ce se întâmplă) Da. Şi el a fost chiar anul ăsta la un meci al nostru în vestiar şi a cunoscut... ei dezvoltă al şaselea simţ şi e copleşitor, dar în acelaşi timp sunt oameni capabili să-ţi transmită o energie pe care nu o găseşti în altă parte. 

Pe mine m-au impresionat şi am acordat mare atenţie chestiei ăsteia. Deci, eu niciodată n-am lăsat jucătorii să plece fără să salute suporterii, fără să stea la autografe sau la poze. Nu ai voie să faci aşa ceva”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

VIDEO cu Manuel Dogaru, suporterul numărul 1 al FCSB-ului

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare