Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prezenţă specială la FCSB - Anderlecht! MM Stoica a făcut publică surpriza: ”Mihai Neşu ne va fi alături pe Arena Naţională”

Prezenţă specială la FCSB - Anderlecht! MM Stoica a făcut publică surpriza: ”Mihai Neşu ne va fi alături pe Arena Naţională”

FCSB

Comentarii

FCSB - Anderlecht, al doilea meci din grupele Europa Conference League, se va juca joi, 15 septembrie 2022, pe Arena Naţională.

Prezenţă specială la FCSB - Anderlecht! MM Stoica a făcut publică surpriza: ”Ne va fi alături”

FCSB, echipa lui Nicolae Dică, face parte din grupa B din Europa Conference League, alături de R.S.C Anderlecht, de Silkeborg IF şi de englezii de la West Ham United.

După înfrângerea cu 3-1 de pe London Stadium, cu West Ham, pe FCSB o aşteaptă duelul cu Anderlecht de pe Arena Naţională. Partida va avea loc joi, 15 septembrie. 

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a transmis că la meciul din Conference League cu Anderlecht,va fi prezent şi Mihai Neşu, fost jucător al ”roş-albaştrilor”.

”Joi ne va fi alături şi cel ce reprezintă o adevărată inspiraţie pentru noi, cel mai puternic om cu care am lucrat în 30 ani, Mihai Neşu. Te aşteptăm cu drag, Bicho. Noi şi câteva zeci de mii de inimi roş’ albastre!”, a transmis Mihai Stoica, pe Facebook.

Programul lui FCSB în grupele Conference League

  • Runda 2: 15 septembrie, 22:00: FCSB - Anderlecht
  • Runda 3: 6 octombrie, 19:45: Silkeborg - FCSB
  • Runda 4: 13 octombrie, 22:00: FCSB - Silkeborg
  • Runda 5: 27 octombrie, 19:45: Anderlecht - FCSB
  • Runda 6: 3 noiembrie, 22:00: FCSB - West Ham United

Ce a spus Gigi Becali înainte de FCSB - Anderlecht:

„Cu Anderlecht va fi altceva. Doar cu echipele englezeşti e diferenţă aşa mare. În rest, putem juca împotriva oricărei echipe din Conference League. E greu să te baţi cu Anglia, costă 200 de milioane un mijlocaş de la ei. 

Nu poţi să rezisti. Nu pot să ţin echipa asta trei ani, pentru că se supără jucătorii. Nu pot nici pentru că e tentant să iei milioane de euro pe jucători. Dar, dacă ii ţin trei ani, mă pot lupta cu West Ham”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena. 

 

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbmihai nesu 

viewscnt
Articole similare