Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ramzan Kadîrov, ”păcălit” de trei români! Metoda ingenioasă prin care s-au îmbogăţit de pe urma dictatorului: ”Au făcut o 'românească'!” | EXCLUSIV

Ramzan Kadîrov, ”păcălit” de trei români! Metoda ingenioasă prin care s-au îmbogăţit de pe urma dictatorului: ”Au făcut o 'românească'!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a povestit o întâmplare fabuloasă din perioada în care Daniel Pancu, Florentin Petre şi Andrei Mărgăritescu evoluau pentru Akhmat Grozny, fosta Terek Grozny, echipa deţinută de dictatorul cecen Ramzan Kadîrov, aliatul lui Vladimir Putin.

În vara lui 2008, trei fotbalişti români, Daniel Pancu, Florentin Petre şi Andrei Mărgăritescu, erau transferaţi de Terek Grozny, echipa din prima ligă rusească deţinută de Ramzan Kadîrov.

Dictatorul cecen avea un mod foarte atipic de a conduce clubul, fiind extrem de implicat în decizii, iar, conform lui MM Stoica, după fiecare partidă, acesta îşi desemna un propriu om al meciului.

Kadîrov mergea în vestiar după joc şi îi înmâna 100.000 de dolari fotbalistului care l-a impresionat cel mai mult, iar cei trei români s-au gândit la o ”schemă”.

Pentru a îşi mări şansele de câştig, Pancu, Petre şi Mărgăritescu au convenit să împartă banii de fiecare dată când unul dintre ei era desemnat omul meciului de patron.

Doar că Daniel Pancu a ieşit în pierdere! Fiind atacant şi printre favoriţii lui Kadîrov, actualul selecţioner de la U20 ar fi încasat o sumă mai frumoasă dacă nu îşi dădea acordul să se ”alieze” cu conaţionalii.

Ramzan Kadîrov, ”păcălit” de trei români

Cum au făcut Pancu, Florentin Petre şi Mărgăritescu la Terek Grozny. Pancu a ieşit în pierdere! E tare. Un personaj care e blamat acum pe bună dreptate, Kadîrov, după fiecare meci avea obicieul de a intra în vestiar.

Era patronul echipei, proprietarul clubului, proprietarul republicii până la urmă, intra în vestiar cu gărzi şi dădea 100.000 de dolari unui jucător pe care îl alegea el. Românii au vorbit, au făcut o 'românească', <<suntem trei, împărţim>>.

<<Care dintre noi va fi ales de Kadîrov omul meciului şi primeşte 100.000, noi îi împărţim la trei>>. Şi s-a întâmplat de câteva ori, dar ieşea mai mult Pancu. Şi până la urmă a zis <<m-aţi ars, mă>>”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Toţi trei fotbaliştii români au petrecut un an şi jumătate la Grozny, înainte de a pleca în iarna anului 2010.

În urmă cu mai multe luni, Daniel Pancu a oferit mai multe declaraţii controversate în legătură cu perioada petrecută la Terek şi dictatorul Ramzan Kadîrov.

Şi Florentin Petre a oferit detalii despre cum a decurs colaborarea cu apropiatul lui Vladimir Putin.

Afla mai multe despre: kadîrov 

viewscnt
Articole similare