adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Colaborare încheiată! Prima lovitură pentru Daniel Pancu după declaraţiile controversate legate de apropiatul lui Putin

Colaborare încheiată! Prima lovitură pentru Daniel Pancu după declaraţiile controversate legate de apropiatul lui Putin

Diverse

Comentarii

Daniel Pancu nu mai este ambasadorul brandului Superbet după ce l-a elogiat pe liderul cecen Ramzan Kadîrov, aliat al lui Vladimir Putin în războiul din Ucraina.

Compania Superbet anunţă încheierea oricărei colaborări cu fostul fotbalist Daniel Pancu începând de sâmbătă, după ce acesta a vorbit în termeni elogioşi într-un interviu, despre liderul cecen Ramdan Kadîrov, aliat al lui Vladimir Putin în războiul din Ucraina

"În urma unor declaraţii publice care contravin în totalitate valorilor brandului Superbet, conducerea companiei anunţă încheierea oricărei colaborări cu Daniel Pancu, începând de astăzi, 5 martie a.c. Ne delimităm cu fermitate de orice fel de declaraţii care, din ignoranţă sau rea voinţă, nu ţin cont de dramele trăite de poporul ucrainean. La fel de ferm ne delimităm de declaraţiile cu privire la comentariul în care Daniel Pancu face referire la modul de a înţelege tradiţiile, asociindu-le cu acte de violenţă împotriva femeilor", anunţă Superbet.

De asemenea, toate campaniile în care este utilizată imaginea lui Daniel Pancu au fost oprite de la difuzare.

"Din considerente tehnice, pot exista unele întârzieri în implementarea acestei decizii, dar toţi partenerii noştri din media ne-au asigurat că vor pune în practică hotărârea noastră în cel mai scurt timp", precizează Superbet,

Compania subliniază  că echipa Superbet este fondată pe un set de valori fundamentale, incompatibile cu violenţa, de orice fel, iar "toate declaraţiile lui Daniel Pancu sunt un derapaj major de la acest set de valori".

Daniel Pancu a declarat într-un interviu pentru Fanatik că, dintre toţi oamenii puternici pe care i-a întâlnit în viaţa sa, Ramzan Kadîrov l-a impresionat cel mai mult.

"Îl respect enorm pe Ramzan Kadîrov", a subliniat Pancu, precizând că vorbeşte despre el, "ca om".

Întrebat ce l-a şocat în Cecenia şi dacă avem ceva de învăţat de la ei, Daniel Pancu a răspuns: "Acolo poţi să omori femeile oricând! Nu neapărat că sunt de acord cu aşa ceva, dar mi se pare că ei îşi păstrează nişte tradiţii cu care eu sunt de acord. Asta e viziunea mea despre viaţă! Nu putem să mai fim niciodată ca ei".

viewscnt
Articole similare