Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Titularul din poarta CFR-ului, declaraţii fără precedent: ”Ar fi un pas înainte să joc în Ungaria. Aici, atmosfera e rece, coechipierii mă ceartă şi mă privesc urât”

Titularul din poarta CFR-ului, declaraţii fără precedent: ”Ar fi un pas înainte să joc în Ungaria. Aici, atmosfera e rece, coechipierii mă ceartă şi mă privesc urât”

CFR Cluj

Comentarii

Otto Hindrich, titular la CFR din pricina regulii U21, a oferit un interviu controversat în presa maghiară.

Născut la Cluj şi crescut de CFR, Otto Hindrich a început să joace în Gruia în acest sezon, pentru a îndeplini condiţia ca un jucător U21 să fie prezent în primul 11.

Vârsta sa este motivul pentru care a primit şansa de a sta în poarta campioanei, dar nu şi motivul pentru care şi-a păstrat locul.

Deşi mai greşeşte ocazional, ca orice tânăr portar, Hindrich şi-a făcut treaba admirabil de obieci, motiv pentru care Dan Petrescu are încredere în el.

Însă, într-un interviu cu o publicaţie din România care scrie în maghiară, Otto Hindirch a făcut câteva declaraţii fără precedent despre situaţia sa de la CFR.

Tânărul portar a dezvăluit că nu se simte confortabil la antrenamente, că atmosfera i se pare rece şi că ceilalţi coechipieri îl ceartă mereu când greşeşte.

Hindrich a recunoscut că a fost aproape de a pleca de la echipă deoarece unui anumit antrenor de portari nu îi plăcea de el.

Goalkeeper-ul cu origini maghiare a mai afirmat că i-ar plăcea să se transfere în Ungaria şi că ar considera o mutare la Akademia Puskas sau Ferencvaros un pas înainte.

Titularul din poarta CFR-ului, declaraţii fără precedent

Cred că fotbalul maghiar ar fi un pas înainte, pentru că acolo este o altă lume. Am fost acolo de două ori în probe, când eram mic.

Sunt atras, foarte atras (n.r. să joace în Ungaria), dar aş prefera să joc pentru Puskas şi Frodi (n.r. Ferencvaros). Ar fi un pas înainte.

Dar vreau să joc cât mai mult aici, iar apoi mă voi gândi la lucruri de genul acesta. Am fost crescut 100% în spirit maghiar, dar nu vreau ca această problemă să fie ridicată în presa românească.

Nu sunt sigur că le-ar plăcea răspunsul meu sau atitudinea mea. Este o atmosferă rece şi există presiune, multă presiune.

Jucătorilor nu le pasă cine este în echipă, ci doar să fie cei mai buni coechipieri. Ori de câte ori fac o greşeală, mă privesc urât şi mă ceartă. Nu e vorba că nu mă plac.

Mă plac şi încearcă să mă ajute, dar când există o astfel de situaţie mă ceartă. De exemplu, după meciul cu FCSB. Există multă presiune la CFR.

Când am revenit la CFR în vară, am început să joc după o accidentare. În plus, a fost un antrenor cu portarii care nu mă plăcea foarte mult şi mi-a spus să plec, că nu am ce căuta aici.

Antrenamentele nu mergeau bine pentru că este dificil după accidentare. Dar apoi lucrurile s-au schimbat, a venit Dan Petrescu şi lucrurile au luat-o în altă direcţie”, a declarat Otto Hindrich, pentru kronikaonline.

Afla mai multe despre: otto hindrich 

viewscnt
Articole similare