Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi renunţă la fotbal şi se reprofilează. Debutează în acest weekend în noua sa meserie: "Da, e ceva diferit"

Ianis Hagi renunţă la fotbal şi se reprofilează. Debutează în acest weekend în noua sa meserie: "Da, e ceva diferit"
Comentarii

Ianis Hagi nu va mai juca în acest sezon pentru Rangers, astfel că mijlocaşul român s-a reprofilat. Fotbalistul de 23 de ani va debuta la microfonul de comentator, în acest weekend, la meciul pe care echipa sa îl dispută cu Aberdeen.

La finalul lunii ianuarie, Ianis Hagi a suferit o accidentare gravă în meciul din Cupa Scoţiei cu Stirling Albion. Mijlocaşul de 23 de ani a fost operat cu succes, însă va mai putea evolua abia în sezonul următor.

Dacă tot nu poate juca, Ianis Hagi rămâne alături de echipa sa şi trece la microfonul de comentator. Fotbalistul român va fi prezent pe Ibrox pentru a comenta meciul echipei sale, pentru Rangers TV.

"Ceva diferit" , a scris Ianis Hagi pe reţelele de socializare înainte de a comenta partida pe care echipa sa o dispută cu Aberdeen.

Ianis Hagi a fost operat la genunchi şi nu va mai putea juca în acest sezon. De altfel, antenorul lui Rangers, Giovanni Van Bronckhorst, a vorbit despre situaţia fotbalistului român.

"A avut un ligament încrucişat. Am avut şi eu această accidentare. Recuperarea durează între şase şi nouă luni. Este posibil ca el să rateze începutul sezonului următor. Cred că nu este greu de făcut acest calcul matematic.

Noi sperăm că recuperarea lui va decurge fără probleme şi că se va putea reface rapid. Acesta este obiectivul nostru principal. Dacă trebuie să stai pe tuşă între şase şi nouă luni, trebuie doar să aştepţi şi să vezi cum se decurge reabilitarea. Nu este nicio surpriză”, a declarat Giovanni Van Bronckhorst

Jucătorul român de 23 de ani s-a accidentat în timpul primei reprize a victoriei din Cupa Scoţiei, obţinută, la finalul lunii ianuarie, de Rangers, pe teren propriu, împotriva echipei Stirling Albion, scor 4-0.

  • 4 goluri şi 4 pase decisive a reuşit Ianis Hagi în cele 27 de meciuri jucate pentru Rangers în actuala stagiune, în toate competiţiile
  • Rangers este pe locul 2 în campionatul Scoţiei, la trei puncte în spatele liderului Celtic

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare