Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferta surprinzătoare primită de Farul pentru unul dintre cei mai valoroşi jucători ai săi: ”Am aflat în ziua meciului, el nu ştia nimic” | EXCLUSIV

Oferta surprinzătoare primită de Farul pentru unul dintre cei mai valoroşi jucători ai săi: ”Am aflat în ziua meciului, el nu ştia nimic” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Virgil Ghiţă a părăsit-o surprinzător pe Farul la începutul acestei săptămâni, imediat după victoria cu FCSB.

În urma fuziunii dintre Farul şi Viitorul, Gică Hagi şi-a propus un obiectiv ambiţios alături de formaţia care era aproape de retrogradare în ultima stagiune.

”Regele” a afirmat că în primul sezon în care Farul a devenit Viitorul, contănţenii îşi propun accederea în play-off.

Aşadar, Gică Hagi a revenit pe bancă s-a apucat să pună baza proiectului fotbalistic pe care şi-l propune pe litoral.

Ideea principală a acestei fuziuni era ca Farul să aibă fondurile necesare să îşi păstreze cei mai valoroşi jucători, pe care inevitabil îi pierdea înainte.

Cicâldău, Răzvan Marin, Florin Tănase, Florinel Coman şi Ianis Hagi sunt doar câteva exemple de fotbalişti la care Viitorul a fost nevoită să renunţe pentru că primise oferte de nerefuzat.

Deşi anunţa că plănuieşte de acum să păstreze la Constanţa cei mai buni jucători pe care îi produce, ”Regele” şi-a încălcat cuvântul, după ce a primit o ofertă surprinzătoare pentru unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai săi.

Oferta surprinzătoare primită de Farul pentru unul dintre cei mai valoroşi jucători ai săi

Duminică, 27 februarie, Hagi a aflat de propunerea Cracoviei pentru Virgil Ghiţă, iar, deşi se afla în plin sezon, i-a dat voie fundaşului să plece în Polonia.

Antrenorul şi patronul Farului a recunoscut că lucrurile s-au mişcat foarte rapid, dar că a fost de acord cu despărţirea de Ghiţă, întrucât i s-a părut că fundaşul merita o schimbare.

În ultimul meci la Farul, împotriva FCSB-ului, Ghiţă a marcat al doilea gol al echipei sale, care a asigurat cele trei puncte.

Eu practic am aflat în ziua meciului, jucătorul nu ştia nimic, dar am fost de acord, pentru că Ghiţă a muncit mult. Cum erau Boboc şi Ciobanu, sunt din generaţia veche.

Bine că a făcut o schimbare, că în viaţă din când în cand trebuie să mai schimbi locul ca să fii motivat, să vezi şi alte lucruri, să inveţi.

Nu l-am dat pe Ghiţă fără să avem acoperire. Nu aţi văzut la ultimul meci că am avut alţi jucători?”, a declarat Gică Hagi, pentru Telekom Sport.

La Cracovia, Virgil Ghiţă avea să devină coechipier cu doi alţi români, Cornel Râpă şi Sergiu Hanca, fostul dinamovist fiind şi căpitanul formaţiei.

1,2 milioane de euro au plătit polonezii pentru a îl ”fura” pe Ghiţă de la Farul.

Afla mai multe despre: virgil ghiţă 

viewscnt
Articole similare