Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR, în pericol să fie exclusă din cupele europene? Aspectul asupra căruia atrage atenţia Zotta: ”Mă gândesc” | EXCLUSIV

CFR, în pericol să fie exclusă din cupele europene? Aspectul asupra căruia atrage atenţia Zotta: ”Mă gândesc” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj este tot mai aproape de titlu după victoria lui FC Argeş împotriva FCSB-ului.

FCSB avea nevoie de o victorie împotriva lui FC Argeş pentru a îşi menţine speranţele că se poate lupta cu rivalii de la CFR pentru titlu.

Andrei Vlad a gafat din nou impardonabil într-un meci important, iar formaţia pregătită de Toni Petrea a pierdut al doilea meci consecutiv.

Înfrângerea FCSB-ului dă mari speranţe CFR-ului că va cuceri un al cincilea titlu consecutiv, care ar duce-o în prima rundă preliminară a Champions League.

Totuşi, clujenii ar putea risca să fie excluşi din cupele europene, din pricina problemelor financiare de la club.

Regulile UEFA dictează că o formaţie, pentru a participa în cupele europene, trebuie să nu înregistreze o pierdere de mai mult de cinci milioane de euro în ultimii trei ani.

Această regulă ar trebui să prevină patronii mai înstăriţi din a investi mai mulţi bani decât produce clubul şi de a creea un avantaj incorect faţă de echipele cu posibilităţi financiare scăzute.

CFR, în pericol să fie exclusă din cupele europene?

Cum este deja bine cunoscut, cei de la CFR Cluj nici nu sunt cu salariile la zi, deşi gravitatea problemelor lor financiare nu este cunoscută.

Constantin Zotta a atras atenţia asupra fair-play-ului financiar impus de UEFA, în vederea participării clujenilor în cupele europene.

În cazul în care ardelenii ar fi excluşi, ocupanta poziţiei secunde le-ar lua locul, iar o altă formaţie din Liga 1 ar prelua locul din Conference League rămas.

Aş analiza meciurile CFR-ului din Conference League împotriva echipelor mai bune. A fost o diferenţă atât de mare încât nu îţi lasă speranţă.

Nu ştiu ce a schimbat CFR-ul. Deac, un an mai mult, Camora, un an mai mult.

(n.r. CFR ar plănui să aducă doi jucători pe sume importante de transfer şi salarii mari) Mă gândesc cum o arăta acel fair-play financiar, care trebuie respectat să participi în cupele europene”, a declarat Constantin Zotta, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare