Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii după Dinamo - PSG 31-39. Parizienii, mulţumiţi de victorie, ”dulăii”, mândri de prestaţia lor: ”E diferenţă mare”

Primele reacţii după Dinamo - PSG 31-39. Parizienii, mulţumiţi de victorie, ”dulăii”, mândri de prestaţia lor: ”E diferenţă mare”

Handbal

Comentarii

Dinamo a pierdut cu PSG pe teren propriu şi este ca şi eliminată din Liga Campionilor. Parizienii s-au impus la opt goluri diferenţă în Sala Polivalentă

Dinamo fost învinsă de PSG în ultima confruntare de pe teren propriu din Liga Campionilor. Echipa vedetelor Karabatic şi Hansen a dominat încă de la început, iar la pauză conducea cu 20 la 16.

Diferenţa nu a putut fi micşorată de ”dulăi” în actul secund. PSG s-a desprins în final la 8 goluri şi a câştigat cu 39 la 31.  Cel mai bun marcator al echipei antrenate de Xavi Pascual a fost brazilianul Raul Nantes, cu şapte reuşite.

Situaţia este extrem de complicată în grupă. Dacă ucrainenii de la Motor nu vor putea să joace ultimele trei meciuri din grupă, vor pierde la masa verde, iar în acest caz Dinamo va fi eliminată din competiţie.

Chiar dacă Motor va disputa partidele amânate, şansele de calificare ale dinamoviştilor sunt infime.

În urma înfrângerii cu PSG, Pascual şi jucătorii săi au afirmat că, în ciuda rezultatului, sunt mulţumiţi de prestaţia reuşită.

Primele reacţii după Dinamo - PSG 31-39

Cred că am făcut un meci bun. E diferenţă mare între PSG şi noi, dar eu cred că echipa a jucat bine. Am jucat împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din lume.

Singurul lucru pe care îl pot spune jucătorilor mei este: Mulţumesc! Au dat tot ce au putut pe teren. Sper ca în sezonul viitor, dacă vom juca împotriva lor, vom încerca să fim mai aproape”, a afirmat Xavi Pascual.

A fost o mare motivaţie pentru noi să jucăm împotriva lor, din punctul meu de vedere am făcut o treabă foarte bună astăzi.

Am făcut tot ce am putut şi sunt fericit pentru acest lucru. Vom face tot ce putem şi în următorul meci, nu contează dacă ne calificăm sau nu, vom face tot ce putem”, a declarat Heidarirad Saeid.

Am făcut faţă o mare parte din joc, am fost acolo, aproape, chiar am putut da speranţe în ultimele 10 minute, ne-am apropiat la patru goluri cu speranţa să mergem la trei goluri, dar, din păcate, ei au jucători cu experienţă, au profitat şi acolo s-a făcut diferenţa de pe tabelă.

E bucurie că am reuşit să aducem asemenea echipe la Bucureşti, sunt cele mai mari echipe din lume.

Am fi putut face mai mult, am fi putut ieşi din această grupă, care este una dintre cele mai grele din ultimii 10 ani, dar soarta nu a fost cu noi anul acesta”, a declarat Vali Ghionea.

Jucătorii PSG-ului au obţinut victoria, dar au recunoscut că au fost nevoiţi să trateze cu cea mai mare seriozitate duelul pentru a se impune.

Este bine, am câştigat, ştiam că este o deplasare dificilă, am văzut multe echipe din această grupă având probleme mari aici.

Ştiam că va fi un meci greu. Orice jucător de handbal ar vrea să joace în faţa acestui public”, a declarat Mikkel Hansen.

Afla mai multe despre: dinamo psg 

viewscnt
Articole similare