Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iulian Miu, pus din nou pe ”corectat”! Replica sa după ce Nedelcu a numit-o pe FCSB ”Steaua”: ”Ei nu ştiu cu cine joacă?” | EXCLUSIV

Iulian Miu, pus din nou pe ”corectat”! Replica sa după ce Nedelcu a numit-o pe FCSB ”Steaua”: ”Ei nu ştiu cu cine joacă?” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

La câteva zile după ce s-a contrat cu Nicolae Dică, Iulian Miu a oferit o nouă replică în disputa Steaua / FCSB.

Vineri seara, Farul Constanţa şi-a asigurat locul în play-off, cu o victorie 2-0 împotriva celor de la FC Botoşani.

Formaţia pregătită de Gică Hagi a reuşit să îşi asigure poziţia printre primele şase în urma ultimului rezultat pozitiv, dar meciul cu crucial pentru accederea în play-off a fost cel cu FCSB.

Victoria obţinută de Farul la Bucureşti a fost cu adevărat cea care a făcut diferenţa, iar Dragoş Nedelcu a punctat că acel rezultat a fost important pentru constănţeni.

După ce s-a referit iniţial la echipa de care aparţine ca ”FCSB”, Nedelcu s-a corectat rapid şi a spus ”Steaua”, aşa cum îi place patronului.

Iulian Miu, pus din nou pe ”corectat”

Este un moment important să marchezi primul în astfel de meciuri, pentru că după aceea adversarul este obligat să te atace şi automat intervin spaţii.

Dacă nu eram eu acolo, Jefte era fix în spatele meu. A fost o presiune pentru noi, pentru că ne doream foarte mult să intrăm în play-off, iar în caz că nu câştigam acest meci nu mai eram la mâna noastră.

Am reuşit să învingem şi FCSB... Steaua şi mă bucur foarte mult că am intrat în primele şase”, a declarat Dragoş Nedelcu.

Invitat în studioul Telekom Sport, Iulian Miu i-a dat replica internaţionalului român, aşa cum a făcut-o şi cu Dică în urmă cu doar câteva zile.

Normal că au bătut FCSB. Ei nu ştiu cu cine joacă? Păcat de băieţii ăştia, sunt tineri”, a spus Iulian Miu, pentru Telekom Sport.

În urma victoriei Farului cu Botoşani, echipa pregătită de Gică Hagi şi-a asigurat locul în play-off şi i-a dat şi o mâna de ajutor lui FC Voluntari, care la rândul său a ajuns în play-off după rezultatul constănţenilor.

Botoşani mai poate avea emoţii cu clasarea printre primele şase dacă Argeş reuşeşte să scoată măcar un punct din duelul cu FCSB, de vineri seara.

Afla mai multe despre: iulian miu 

viewscnt
Articole similare