Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, ”lucrat” la Rapid: ”Ştiam de o lună că se pregăteşte instalarea lui Mutu”. Pancu, furios: ”M-au pierdut, nu mai calc în Giuleşti”

Mihai Iosif, ”lucrat” la Rapid: ”Ştiam de o lună că se pregăteşte instalarea lui Mutu”. Pancu, furios: ”M-au pierdut, nu mai calc în Giuleşti”

Rapid

Comentarii

Dezamăgit de numirea lui Adi Mutu la echipa de suflet, Daniel Pancu se distanţează de Rapid.

Mihai Iosif a fost demis într-un final de Rapid, înaintea ultimei etape din sezonul regular, pentru ”lipsa rezultatelor”.

Se vorbea de înlocuirea sa deja de o vreme până ca acesta să fie dat afară, dar încetarea colaborării cu Iosif nu le-a picat bine tuturor fanilor şi legendelor.

De fapt, înlocuirea sa cu Adi Mutu a fost cea revoltătoare pentru suporteri, ”Briliantul” neavând vreo legătură cu Rapid.

Victor Angelescu a dezvăluit că a avut de ales între Mutu şi Daniel Pancu, jucător emblematic din Giuleşti, dar l-a ales pe ”Briliant”.

În urma noii numiri de la Rapid, Daniel Pancu şi-a vărsat oful şi a afirmat că nu va mai călca prin Giuleşti.

Fostul atacant al Rapidului a afirmat că ştia că se plănuieşte numirea lui Mutu de o vreme şi că decizia nu este una care să corespundă cu istoria clubului giuleştean

Mihai Iosif, ”lucrat” la Rapid

A fost un mesaj strict în jurul deschiderii noului stadion, pentru că realmente nu am nimic de împărţit cu Mutu, căruia îi urez să câştige următoarele trei campionate la rând.

Mă deranjează însă că un eveniment cum va fi cel referitor la arenă, care va aparţine rapidiştilor vreme de câteva generaţii, va fi legat de cineva cu un trecut la o rivală.

Dacă sunt mândru de ceva e că am spus din 1997 că nu voi juca niciodată la Steaua sau Dinamo şi m-am ţinut de cuvânt.

Toţi marii jucători ai Rapidului, care au devenit simboluri ale clubului, n-au trădat niciodată, iar astea sunt lucruri foarte importante.

Ştiam de o lună că se pregăteşte instalarea lui Mutu, am transmis asta şi galeriei. Le-am zis de atunci că pe mine m-au pierdut dacă se întâmplă aşa.

Vreau să mă detaşez din acest moment, fiindcă nu ăsta e Rapidul pentru care am asudat, m-am bătut. Ar fi fost mai frumos să nici nu mă mai sune ca să discutăm de postul de antrenor.

Dar m-am gândit că poate pe ultima sută de metri şi-au schimbat intenţiile.  Din acest moment, nu mai calc în Giuleşti. Nici la inaugurare să nu mă cheme, că nu vin.

Să nu mă treacă pe listă! Prefer să rămân doar cu faptele mele pentru adevăratul Rapid. Pe alea nu mi le poate şterge nimeni, nici măcar bomba nucleară.

Voi continua însă să comentez ce se întâmplă la club, pentru că măcar dreptul ăsta mi l-am câştigat. Întrebat sau neîntrebat, îmi voi spune mereu părerea.

Din păcate, astfel de lucruri contribuie la suferinţele noastre ca rapidişti. Uitaţi-vă, de exemplu, că sunt doar două-trei cluburi care angajează antrenori cu pedigree de Rapid.

E un lucru pe care l-a semnalat şi Şumudică în urmă cu câţiva ani. Patronul Victor Angelescu nu e o dezamăgire pentru mine, doar mi se pare că a luat o decizie incorectă.

Dar suporterii n-ar trebui să vină cu niciun fel de presiuni peste omul care ia hotărârile la Rapid, să nu mai păţim încă o dată ce-am păţit cu Copos.

Se găsesc foarte greu investitori în ziua de azi şi n-avem voie să-l alungăm pe cel care aduce banii.

Asta e viziunea lui de acum, o consider nepotrivită, mă delimitez de acest Rapid, dar atât şi nimic mai mult”, a declarat Daniel Pancu, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare