Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Mutu când a fost întrebat dacă va pupa steagul Rapidului. "Briliantul", iritat | VIDEO

Cum a reacţionat Mutu când a fost întrebat dacă va pupa steagul Rapidului. "Briliantul", iritat | VIDEO

Rapid

Comentarii

Adrian Mutu (43 de ani) a fost iritat de o întrebare, la conferinţa de presă de prezentare ca noul antrenor al Rapidului. "Briliantul" a fost întrebat dacă ar pupa steagul Rapidului, la fel ca Dan Petrescu.

Cum a reacţionat Mutu când a fost întrebat dacă va pupa steagul Rapidului. "Briliantul", iritat | VIDEO

Rapid l-a prezentat pe Adrian Mutu, noul antrenor al echipei, într-o conferinţă de presă la care au participat Victor Angelescu şi Daniel Niculae, patronul şi preşedintele clubului. La întâlnirea cu presa, "Briliantul" a fost întrebat dacă va pupa steagul Rapidului pe noul stadion.

Mutu a spus că nu are nicio problemă să pupe steagul, dacă acest lucru i se va cere, dar a fost iritat de întrebarea primită din partea jurnaliştilor.

„Nu am niciun fel de problemă. Aveţi nişte întrebări... Pe cuvântul meu de onoare dacă am văzut aşa ceva în viaţa mea. Stau şi mă gândesc la diferenţa dintre conferinţele de presă pe care le-am avut şi ce întrebări primesc în România. Sunteţi incredibili!

Dacă ai vedea-o pe Sharon Stone ai săruta-o? Pui întrebări care nu au niciun sens. Sunt la Rapid şi reprezint acest club. Dacă cineva îmi spune să sărut... Adică să pup steagul, că sărutat... Aş face-o fără niciun fel de problemă. Eu reprezint Rapid, fiind antrenorul echipei. Nu sunt pupincurist, nu o fac pentru că vreau să mă pun bine cu suporterii. Cine mă cunoaşte ştie că nu sunt genul ăsta. Dacă mi se cere, pup steagul. Eu sunt al României, nu sunt al vreunei echipe. Acum reprezint Rapid în acest moment”, a spus Mutu la conferinţa de presă.

Dan Petrescu a pupat steagul Rapidului în 2003

În sezonul 2003-2004, Dan Petrescu era un antrenor la început de carieră, dar arăta deja calităţi care îl transformau într-o speranţă a fotbalului românesc. În prima parte a acelui sezon, Petrescu a avut un parcurs senzaţional cu Sportul Studenţesc, alături de care a reuşit să termine turul pe primul loc în Liga 1.

Acele rezultate i-au adus o ofertă de la Rapid, unde preşedinte atunci era Giovanni Becali. În baza relaţiilor bune pe care le avea cu acesta, Dan Petrescu a acceptat să meargă la Rapid, deşi trecutul său era stelist.

Însă nu a fost singurul moment în care ”Bursucul” i-a enervat pe fanii Stelei. Printr-un gest care a rămas în istoria fotbalului din România, Dan Petrescu a acceptat să pupe steagul Rapidului, la prezentarea oficială.

Afla mai multe despre: adrian mutuintrebaresteagrapidliga 1video 

viewscnt
Articole similare