Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Se pune lacătul la Gaz Metan". Prima măsură luată de oficialii medieşeni înaintea falimentului. Meciul de duminică poate fi ultimul din istoria clubului

"Se pune lacătul la Gaz Metan". Prima măsură luată de oficialii medieşeni înaintea falimentului. Meciul de duminică poate fi ultimul din istoria clubului
Comentarii

Partida dintre Gaz Metan şi Chindia Târgovişte, programată duminică, de la ora 15:00, poate fi ultima din istoria clubului medieşean.

Din cauza problemelor financiare, Gaz Metan va intra în faliment, conform surselor din cadrul clubului, informaţie dezvăluită de pagina oficială de Facebook a suporterilor, dar şi de fostul jucător al echipei, Eric de Oliveira.

"Se pune lacătul la Clubul Gaz Metan Mediaş. Mai multe surse din apropierea clubului susţin că meciul de duminică cu Chindia Târgovişte ar fi ultimul, urmând ca echipa să se retragă din campionat, intrând apoi în faliment.

Primele măsuri au fost luate astăzi, când juniorii cazaţi la stadion au fost înştiinţati că trebuie să părăsească hotelul până luni, 7 martie" , a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a suporterilor medieşeni.

"Nu  pot exprima ceea ce simt in momentul de fata. Duminica, la ora 15:00, probabil va fi ultimul meciul al Gazului inainte de falimentul pe care va rezulta la desfintarea clubului CS Gaz Metan Medias!

Am primit invitatie de a da lovitura de incepere si eventual ultima mea atingere de balon,gazu dispare si eventual nu mai am nici gand sa nu mai joc fotbal!

Multumesc frumos GMM si Medias pentru RESPECT!

Ne vedem Duminica la ora 15:00 si sugerez sa umplem stadion si sa luam la revedere,minutul 77 putem sa ridicam gen un tricoul negru sau esarfa neagra si strigam Gazu,Gazu,Gazu.

Moare GMM la 77 de ani" , a scris Eric de Olveira pe Facebook.

Gaz Metan, depunctată din nou

Gruparea Gaz Metan Mediaş a fost sancţionată de Comisia de Disciplină a FRF cu scăderea a încă patru puncte în clasament, pentru datorii financiare faţă de jucători.

"Scăderea de puncte se aplică celor acumulate în campionat de categoria cea mai ridicată, urmând ca la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plată, echipei în cauză să i se scadă câte două puncte, respectiv pentru perioada 09.02.2022 – 23.02.2022, s-au scăzut încă două puncte. Termen 16.03.2022", se arată pe site-ul LPF.

Gaz Metan Mediaş a pierdut, în total, 14 puncte pentru neplata jucătorilor şi antrenorilor, coborând pe locul 16, ultimul în clasament, cu zece puncte, la patru în urma Academicii Clinceni, de pe locul 15, de asemenea rerogradabil, şi la şapte de Dinamo, de pe locul 14, de baraj.

Clinceni a urcat deasupra lui Gaz Metan graţie victoriei din duelul direct, de miercuri, doar a treia obţinută în acest sezon de ilfoveni, după cele cu Dinamo şi cu FC U Craiova.

Afla mai multe despre: gaz metan 

viewscnt
Articole similare