Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii veniţi la antrenamentul Rapidului l-au pus pe fugă pe secundul lui Mutu! De ce se fereşte Stăncioiu de suporteri: ”Nu e normal să îl primim în casa noastră”

Fanii veniţi la antrenamentul Rapidului l-au pus pe fugă pe secundul lui Mutu! De ce se fereşte Stăncioiu de suporteri: ”Nu e normal să îl primim în casa noastră”

Rapid

Comentarii

Numirea lui Adi Mutu la Rapid a încins spiritele în Giuleşti.

Miercuri, Rapid a anunţat oficial plecarea lui Mihai Iosif şi înlocuirea sa cu Adi Mutu, decizie care a revoltat mulţi dintre fanii şi legendele clubului.

Mai toţi antrenorii care au trecut prin Giuleşti au avut legătură cu Rapid, iar numirea unui fost dinamovist nu le-a picat bine suporterilor.

Dacă Mutu poate fi acceptat de fani, secundul său nu are nicio şansă de a fi tolerat de suflarea giuleşteană.

Eduard Stăncioiu a jucat doi ani la FCSB, dar se află în conflict cu fanii Rapidului de dinaintea transferului la rivală.

În urmă cu 16 ani, Rapid se lupta la campionat împotriva formaţiei roş-albastră, iar o victorie cu Sportul avea să fie crucială în lupta la titlu.

FCSB se impunea cu 2-1 împotriva formaţiei bucureştene, după ce Eduard Stăncioiu, portarul Sportului, comitea un penalty pe final de meci.

Fostul goalkeeper avea să fie acuzat de blat în favoarea formaţiei roş-albastră, deşi, desigur, a negat tot.

Fanii veniţi la antrenamentul Rapidului l-au pus pe fugă pe secundul lui Mutu

Încă de atunci, Eduard Stăncoiu a devenit un inamic al suflării giuleştene, iar fanii nu vor să vadă numele său asociat cu clubul.

La antrenamentul de joi, suporterii şi-au făcut apariţia, iar secundul lui Mutu a dat bir cu fugiţii, pentru a nu trebui să se întâlnească cu aceştia.

Revoltaţi de legătura sa cu rivala, suporterii Rapidului nu vor să îl mai vadă la echipă pe Stăncioiu.

"Bravo lui, a făcut o alegere înţeleaptă (n.r. Edi Stăncioiu s-a întors din drum când a văzut fanii Rapidului).

Nu are de ce să fie deranjat atâta timp cât Stăncioiu are pe Facebook-ul lui poze cu rivalii din Ghencea, trebuie să-şi asume.

Păi afară e noapte? Păi noi nu avem cum să trecem peste anii trecuţi, în care am avut diferite conflicte cu el pe stadioane.

M-am ocupat de această acţiune, că nu e normal să primim în casa noastră un stelist", a spus Liviu Ungureanu, unul dintre liderii galeriei.

Afla mai multe despre: eduard stăncioiu 

viewscnt
Articole similare