Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Oferta, acceptată!". Giovanni Becali, încă un transfer stelar. Suma uriaşă intră în istoria clubului

"Oferta, acceptată!". Giovanni Becali, încă un transfer stelar. Suma uriaşă intră în istoria clubului

Stranieri

Comentarii

Giovanni Becali face încă un transfer stelar. Alexandru Cicâldău (24 de ani) e dorit de Sampdoria, în Serie A, italienii fiind gata să ofere 10 milioane de euro. Presa din Turcia anunţă că oferta va fi acceptată, iar suma va intra în istoria clubului Galatasaray.

"Oferta, acceptată!". Giovanni Becali, încă un transfer stelar. Suma uriaşă intră în istoria clubului

În vara lui 2021, Giovanni Becali i-a dus pe Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan în Turcia, la Galatasaray, club care a plătit 10 milioane de euro, sumă iniţială, pentru ambii jucători români. Acum, Giovanni Becali se pregăteşte să facă un nou transfer stelar.

Sampdoria îl vrea pe Alexandru Cicăldău după doar un an petrecut la Galatasaray, iar turcii vor face profit cu fotbalistul român. Potrivit publicaţiei Aksam, Galatasaray a primit o ofertă de 10 milioane de euro pentru transferul lui Alexandru Cicâldău în Serie A, ofertă care va fi acceptată.

"Oferta va fi acceptată", scriu cei de la Aksam, care anunţă că Galatasaray va analiza foarte bine situaţia lui Alexandru Cicâldău la finalul sezonului. Suma încasată în schimbul lui Alexandru Cicâldău va intra în istoria clubului "CimBomBom".

Alexandru Cicâldău a jucat 30 de meciuri în acest sezon la Galatasaray, în toate competiţiile, timp în care a marcat de cinci ori şi a livrat două pase de gol.

  • 9 - milioane de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Cicâldău în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Alexandru Cicâldău, în Top 5 cei mai bine vânduţi jucători de Galatasaray

Cu transferul la Sampdoria, în Serie A, Alexandru Cicâldău va intra direct în istoria clubului Galtasaray. Românul va ocupa locul cinci într-un Top 5 ai celor mai bine vânduţi fotbalişti de către formaţia turcă. Badou Ndiaye, Bruma, Arda Turan, Ozan Kabak şi Garry Rodrigues ocupă în prezent cele cinci poziţii.

  • 1. Badou Ndiaye - 16 milioane de euro, la Stoke City
  • 2. Bruma - 15 milioane de euro, la RB Leipzig
  • 3. Arda Turan - 13 milioane de euro, la Atletico Madrid
  • 4. Ozan Kabak - 11 milioane de euro, la Stuttgart
  • 5. Gary Rodrigues - 9 milioane de euro, la Al-Ittihad

Cele 10 milioane de euro pe care Galatasaray urmează să le încaseze pe Cicâldău îl vor propulsa pe român pe locul cinci al celor mai scumpi fotbalşti vânduţi de clubul turc, în locul lui Gary Rodrigues.

Afla mai multe despre: alexandru cicaldau transfer sampdoriasampdoria transfer alexandru cicaldaucicaldau transfer sampdoriagiovanni becali transfer alexandru cicaldau 

viewscnt
Articole similare