Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dani Coman anunţă o revenire spectaculoasă a Astrei Giurgiu! ”Din informaţiile mele, la anul, se va investi în continuare şi vor promova!”

Dani Coman anunţă o revenire spectaculoasă a Astrei Giurgiu! ”Din informaţiile mele, la anul, se va investi în continuare şi vor promova!”

Liga 2

Comentarii

Astra Giurgiu, fosta campioană din Liga 1, are mari probleme cu banii, dar Dani Coman crede că echipa va reveni în prim-planul fotbalului românesc.

Astra Giurgiu a retrogradat în Liga 2, după ce patronul Ioan Niculae a luat decizia de nu mai investi la club. Totuşi, fostul preşedinte al giurgiuvenilor, Dani Coman, este convins că echipa se va stabiliza şi va reveni.

Echipa din Giurgiu a fost penalizată în acest sezon din Liga 2 cu 20 de puncte, iar mai mult ca sigur, Astra va ajunge în al treilea eşalon al fotbalului românesc. Actualul eşedinte de la FC Hermannstadt, Dani Coman, crede că echipa nu se va desfiinţa, dacă patronul va investi bani din nou.

”Din informaţiile mele, la anul, se va investi în continuare şi vor promova!”

”Nu se va retrage. Eram şi sunt cu sufletul în continuare lângă Astra. Dar nu se vor retrage! E posibil ca, anul următor, să se lupte pentru promovare. Sunt ferm convins că, dacă domnul Niculae vrea, în doi ani de zile, Astra va fi în prima ligă.

La cum îl cunosc eu şi la ce ştiu, sunt convins că, la anul, se vor lupta pentru promovare. Din informaţiile mele, la anul, se va investi în continuare şi vor promova. Mai mult ca sigur vor retrograda în acest sezon, dar vor promova la anul”, a spus Dani Coman, conform Fanatik.



Dani Coman, fostul portar român, a fost preşedinte la Astra Giurgiu în perioada 2015-2021, iar în 2016 a cucerit titlul alături de giurgiuveni, când la cârma echipei era Marius Şumudică. 

Afla mai multe despre: astra-liga 2-dani coman 

viewscnt
Articole similare