Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele veşti despre Ianis Hagi. Victor Becali l-a contactat pe jucător | EXCLUSIV

Ultimele veşti despre Ianis Hagi. Victor Becali l-a contactat pe jucător | EXCLUSIV
Comentarii

Mijlocaşul lui Rangers, Ianis Hagi, nu a mai jucat din ianuarie din cauza unei accidentări.

Ultimele veşti despre Ianis Hagi. Victor Becali l-a contactat pe jucător | EXCLUSIV 

Ianis Hagi şi-a reluat antrenamentele individuale după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon 10 luni.

Ianis Hagi a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior în timpul unei partide disputate în Cupa Scoţiei. La aproximativ două luni distanţă de la acel negru episod, fotbalistul a ajuns pe masa de operaţie. A urmat o recuperare grea, dar fiul lui Gică Hagi abia aşteaptă să revină în forţă.

Victor Becali l-a contactat pe jucător şi a dezvăluit că este bine şi se pregăteşte de revenirea pe gaz. De asemenea, Becali a avut doar cuvinte de laudă pentru fiul lui Hagi. 

”Ianis este bine, i-am urat la mulţi ani de ziua lui, se pregăteşte să revină. Va reveni, e un tip serios, muncitor, taică-său a fost ferit de asemenea ghinioane, ăsta e un ghinion”, a declarat Victor Becali pentru Orange Sport. 

Hagi a fost operat în luna ianuarie la genunchiul piciorului drept, după ce suferise o rupere a ligamentelor încrucişate!

Ce a spus Hagi Jr. despre recuperare:

”Sunt bine din punct de vedere mental şi cred că asta este cel mai important pentru mine în acest moment. Fizic cresc în fiecare săptămână, văd progresul şi asta este întotdeauna pozitiv, sunt fericit.

Îmi amintesc de prima zi în care mi-am pus ghetele şi am început să alerg, doar atingând iarba, simţind iarba, mirosind iarbă, mă simţeam ca acasă. Este un sentiment diferit pe care nu l-ai putea avea nicăieri altundeva.

Chiar şi o alergare mică de 10 minute, probabil că mă bucur de ea de două ori mai mult decât mă bucuram înainte de accidentare. Doar te face să realizezi cât de mult ai crescut de când erai copil şi îţi atingi visele şi lucrezi pentru ele, te simţi bine”, a mărturisit Hagi. 

EXCLUSIV | Victor Becali, laude pentru un antrenor din Superligă: ”E cel mai valoros!” + A analizat lupta la titlu din actualul sezon

Afla mai multe despre: ianis hagivictor becali 

viewscnt
Articole similare