Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la FCSB, cel mai bun fotbalist al anului în ţara sa. ”Vă dau o premieră”. Anunţ în direct | EXCLUSIV

Un jucător de la FCSB, cel mai bun fotbalist al anului în ţara sa. ”Vă dau o premieră”. Anunţ în direct | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (57 de ani) a făcut un anunţ în direct la Orange Sport. Managerul general de la FCSB a dezvăluit că un jucător de la echipa la care este oficial a fost ales cel mai bun fostbalist al anului într-o ţară.

Jucătorul lui FCSB, Joonas Tamm, a fost ales cel mai bun fotbalist estonian al anului. Anunţul îi aparţine lui Mihai Stoica, manager general al roş-albaştrilor.

Tamm a fost adus la FCSB, în vara acestui an, chiar la recomandarea lui Mihai Stoica. Conform oficialului, estonianul a fost singurul transfer al vicecampioanei din ultima perioadă de mercato făcut la sugestia sa.

Sosit la FCSB, fundaşul central estonian s-a impus repede în primul 11 al echipei, indiferent de antrenor.

Fie că a fost vorba de Toni Petrea, Nicolae Dică sau, mai recent, Mihai Pintilii, Tamm a fost un titular indiscutabil în echipa roş-albaştrilor.

Astfel, a bifat 14 prezenţe în Liga 1, reuşind şi două goluri. În toate competiţiile, are 23 de meciuri jucate şi trei goluri marcate pentru FCSB.

Un jucător de la FCSB, cel mai bun fotbalist al anului în ţara sa. Mihai Stoica: ”Vă dau o premieră” | EXCLUSIV

Prin urmare, datorită prestaţiilor din ce în ce mai consistente de la FCSB, Joonas Tamm a ajuns să fie desemnat cel mai bun fotbalist estonian al anului 2022 şi comparat de Mihai Stoica cu Ragnar Klavan, fostul jucător al lui Liverpool (2016-2018).

”Pot să vă dau o premieră. Cel mai bun jucător estonian al anului ales de Federaţia de Fotbal din Estonia este Joonas Tamm. Nu e mare ţară, dar a mai scos şi ea un Ragnar (n.r. Klavan, fost jucător la Liverpool, finalist de Champions League, în 2018).

Am primit de acolo un apel dacă îl pot învoi să meargă şi nu l-am învoit că nu se poate. Nu o să meargă să-şi ia premiul. Trebuie să se recupereze”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Înainte de a ajunge la FCSB, Tamm a mai evoluat la Flora şi Viljandi, în ţara natală, la Norrkoping, Sylvia şi Trelleborg (Suedia), la Sarpsborg şi Lillestrom (Norvegia), Korona Kielce (Polonia), Desna şi Vorskla Poltava (Ucraina).

Pentru naţionala Estoniei, fundaşul central de 30 de ani a bifat 52 de meciuri şi a marcat patru goluri.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare