Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, dezvăluiri din interiorul FCSB: ”El îşi aduce copilul la meciuri. Doarme la meciuri. E ceva de reportaj!” EXCLUSIV

MM Stoica, dezvăluiri din interiorul FCSB: ”El îşi aduce copilul la meciuri. Doarme la meciuri. E ceva de reportaj!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a fost prezent în studioul OrangeSport unde a abordat mai multe subiecte.

FCSB l-a transferat pe Joonas Tamm, jucător în vârstă de 30 de ani, vara trecută. Fotbalistul a avut un început bun la echipă şi chiar a marcat mai multe goluri pentru echipa lui Becali. 

MM Stoica a dezvăluit o situaţie incredibilă care se petrece la FCSB. Tamm a semnat cu FCSB când soţia lui a născut. MM Stoica a dezvăluit că în acest moment, copilul fotbalistului creşte în România. 

Mai mult decât atât, oficialul FCSB a spus că micuţul este adus la meciurile FCSB-ului, unde acesta mai adoarme. 

”El îşi aduce copilul la meciuri. Doarme la meciuri. E ceva de reportaj!” 

Să îţi spun ceva. Tamm. Soţia lui a născut când a semnat cu noi. A venit când copilul avea o lună. Copilul creşte aici. Vine la meciuri, doarme la meciuri, e ceva de reportaj. E senzaţional. O dată nu îl vezi supărat. Oamenii ăştia ar merge acasă să îşi vadă familiile”, a spus MM Stoica, la OrangeSport. 

Joonas Tamm s-a născut la 2 februarie 1992, în Tallinn şi a început fotbalul profesionist la JK Viljandi Tulevik. De-a lungul carieriei, fundaşul a mai evoluat pentru Flora Tallinn, juniorii Sampdoriei, Norrkoping (Suedia), Sylvia (Suedia), Trelleborg (Suedia), Sarpsborg (Norvegia), Korona Kielce (Polonia), Lillestorm (Norvegia), Desna (Ucraina) şi Vorskla Poltava (Ucraina).

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-tamm 

viewscnt
Articole similare