Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM, anunţ de ultim moment! Când va avea FCSB antrenor: "Dacă Isăilă e liber? Nu poţi să ştii" | EXCLUSIV

MM, anunţ de ultim moment! Când va avea FCSB antrenor: "Dacă Isăilă e liber? Nu poţi să ştii" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB cerne lista cu antrenori până să-l aleagă pe noul tehnician cu care să atace titlul în Superligă şi Cupa României. Managerul general, Mihai Stoica, a dezvăluit că Gigi Becali ia în calcul mai multe variante, iar MM a oferit şi un exemplu.

Când va fi instalat noul antrenor la FCSB

FCSB s-a grăbit imediat după despărţirea de Nicolae Dică şi s-a aflat în negocieri cu Liviu Ciobotariu. Totuşi, varianta a picat în câteva ore, iar Gigi Becali a luat o decizie clară în privinţa echipei. 

FCSB nu va avea un nou antrenor principal mai devreme de începutul anului 2023! Condiţia principală e ca persoana aleasă să deţină licenţa Pro, care-i lipseşte tehnicianului pe care l-ar fi dorit conducătorii echipei bucureştene. 

Mihai Pintilii nu are nici măcar carnet de antrenor, iar FRF a oferit detalii despre situaţia celui care a fost interimar, cu dispensă, în ultimele meciuri

"Avem doi antrenori în curte cu licenţa Pro, e posibil să mai apelăm la o soluţie, iar pentru patru meciuri de campionat şi nu poţi risca să ştii dacă-şi face treaba sau nu. Acum nu avem o soluţie de antrenor cu care să mergem până în vară", a recunoscut Mihai Stoica, la Orange Sport. 

MM Stoica: "Dau un exemplu. Dacă e Isăilă liber?"

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a anunţat că Gigi Becali nu se va grăbi şi va alege varianta care să-i fie pe plac, chiar dacă ar necesita timp de aşteptare. MM a întărit ideea prin a-l oferi exemplu pe Daniel Isăilă, antrenorul principal al lui FC Baniyas, echipă din Emiratele Arabe Unite.

"Dacă în decembrie se face liber Isăilă? Dau un exemplu, luaţi-o cum vreţi voi, să nu inceapa acum presa să speculeze, că nu stiu ce, nu ştiu ce... E un antrenor interesant, a făcut performanţă. Nu poţi să ştii", a adăugat expertul Orange Sport. 

De asemenea, Mihai Stoica a cerut ca FRF să le faciliteze foştilor internaţionali obţinerea licenţei Pro. 

"Sunt mulţi care au antrenat şi sunt liberi, dar nu se potrivesc. Cei de la FRF să facă mai flexibil accesul la licenţă. La antrenor cu licenţă Pro e imposibil de ajuns", a mai spus conducătorul de la FCSB.

Afla mai multe despre: daniel isailadaniel isaila fcsbmm stoicamihai stoicaantrenor fcsbgigi becalimihai stoica 

viewscnt
Articole similare