Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Crina Pintea a răbufnit după Campionatul European! Acuză jocuri de culise: "Sunt tot mai aproape de a mă retrage de la naţională"

Crina Pintea a răbufnit după Campionatul European! Acuză jocuri de culise: "Sunt tot mai aproape de a mă retrage de la naţională"

Handbal

Comentarii

Pitovul naţionalei feminine de handbal a României, Crina Pintea (32 de ani), a avut o replică dură, la finalul înfrângerii cu Germania, referitoare la meciul controversat cu Muntenegru.

Supărarea Crinei Pintea

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă, miercuri, de reprezentativa Germaniei, scor 32-28 (16-14), în ultimul meci de la Campionatul European. Orice şansă de calificare a dispărut după meciul de marţi, scor 34-35 cu Muntenegru. 

După ce Cristina Neagu a acuzat arbitrajul cu Muntenegru, a venit şi rândul Crinei Pintea, care a făcut câteva acuzaţii. 

„Pentru mine au trecut anii şi de fiecare dată s-a întâmplat aşa. Nu am mers la Jocurile Olimpice din cauza unor jocuri de culise. E foarte frustrant. Nu mai e vorba despre handbal. Ce rost are să te mai pregăteşti? 

Ce rost are să mai faci sacrificii dacă totul se întâmplă în spate? Sunt foarte frustrată şi foarte dezamăgită. Atâţia ani am venit la naţională cu un mare vis şi nu l-am putut realiza. Sunt tot mai aproape de a mă retrage de la naţională... Simt că nu mai putere şi speranţă. Parcă totul e împotriva noastră. După ieri, ce mai putem face? Noi mereu am spus-o, dar e ca şi cum am vorbi cu pereţii”, a spus Crina Pintea, conform Gazetei Sporturilor. 

Pitvotul naţionalei a susţinut că tricolorele au vrut să protesteze faţă de arbitrajul cu Muntenegru la meciul cu Germania, dar nu li s-a permis. 

„Noi am vrut să facem ceva pentru noi, dar nu ni s-a permis. Noi nu avem voie, nu putem face asta. 

Sunt 100% că dacă li se întâmpla franţuzoaicelor sau norvegiencelor, li s-ar fi permis. Sunt jocuri de culise! Ni s-a zis că nu putem face şi noi ceva pentru sufletul nostru. Sunt foarte dezamăgită. 

Felul în care am arătat şi am tras spune multe despre ce construim. Unde eram acum cu cele 4 puncte pierdute? După meciul de ieri nu am putut dormi. Când puneam capul pe pernă îmi veneau toate fazele în minte”, a adăugat Pintea.

Afla mai multe despre: crina pinteahandbal romania 

viewscnt
Articole similare