Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime a anunţat numele antrenorului cu licenţă ales pentru banca lui FC Botoşani! Cine conduce echipa după plecarea lui Mihai Teja

Valeriu Iftime a anunţat numele antrenorului cu licenţă ales pentru banca lui FC Botoşani! Cine conduce echipa după plecarea lui Mihai Teja

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani l-a ales pe antrenorul cu licenţă Pro pentru perioada următoare. Valeriu Iftime a anunţat componenţa staff-ului.

FC Botoşani are antrenor cu licenţa Pro

Echipa din Moldova este într-o situaţie cu care n-a fost obişnuită în ultimele sezoane, când pe banca tehnică se afla antrenor Marius Croitoru. FC Botoşani e pe locul 12, cu 20 de puncte, la şase puncte distanţă de zona play-off-ului. 

Mihai Teja nu a impresionat în Moldova şi a plecat în startul returului sezonului regulat, iar Valeriu Iftime a analizat situaţia de pe banca tehnică. 

Pentru că nu s-a hotărât asupra variantei potrivite, afaceristul a ales o variantă de avarie. 

Mihai Ciobanu va fi antrenor principal la FC Botoşani, pentru o perioadă, iar în iarnă Valeriu Iftime va bate palma cu un alt tehnician, care să ducă echipa cât mai sus în play-out-ului care pare tot mai aproape pentru echipă. 

„Am hotărât să fie Mihai Ciobanu antrenor principal pentru că are licenţa Pro iar din staff sa facă parte Bejan, Bordeanu şi Patache. Ei vor pregăti echipa pentru meciurile cu FC SB urmând ca în pauza de iarnă să mai aducem un antrenor în staff. Va fi tot un antrenor fără licenţă iar Mihai Ciobanu va rămâne antrenor principal”, a declarat Valeriu Iftime, conform Btonline.ro

În ultima perioadă a mai apărut o variantă de antrenor pentru FC Botoşani. 

Florin Bratu are o relaţie bună cu Valeriu Iftime, cu care discută constant, şi a recunoscut că ar fi atras să se întoarcă în fotbal, numind-o pe Botoşani una dintre primele cinci echipe din Superligă. 

Afla mai multe despre: valeriu iftimefc botosaniantrenor fc botosani 

viewscnt
Articole similare