Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir, în discuţii să preia o echipă din fotbalul românesc! Negocierile au fost deja demarate de fostul şef de la LPF

Dumitru Dragomir, în discuţii să preia o echipă din fotbalul românesc! Negocierile au fost deja demarate de fostul şef de la LPF

Fotbal intern

Comentarii

După mai multe tentative de a investi într-un club de fotbal, Dumitru Dragomir pare să îşi fi găsit într-un final echipă, la Clinceni. Fostul şef de la LPF ar fi demarat deja negocierile cu primarul Adrian Budeanu pentru preluarea formaţiei.

Dumitru Dragomir a lucrat în cadrul LPF mai bine de 20 de ani şi a activat la mai multe cluburi profesioniste înainte de a face pasul la Ligă, pe parcursul unei cariere îndelungate în fotbalul românesc.

Deşi a făcut parte din conducerea mai multor cluburi din fotbalul românesc, Dragomir nu a fost niciodată patron, deşi a avut mai multe tentative de a prelua diverse echipe din România.

Însă, la 76 de ani, fostul şef de la LPF ar fi aproape de a deveni pentru prima dată finanţator. Antena Sport a anunţat că Dragomir ar fi deja în negocieri pentru preluarea unei echipe din Clinceni.

Dumitru Dragomir ar fi luat deja legătura cu Adrian Budeanu, în privinţa preluării Unirii Constanţa, din Liga 2, care se pregăteşte la Clinceni, dar este deţinută de nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi.

Dumitru Dragomir, în discuţii să preia o echipă din fotbalul românesc

Pe lângă echipa pe care FCSB a folosit-o pentru a îşi împrumuta jucătorii în acest sezon, Dragomir ar avea opţiunea de a prelua şi Clubul Sportiv ”Liceul cu Program Sportiv Helmut Duckadam”, aflat tot în Clinceni, care evoluează în Liga 4.

Conform sursei citate, discuţiile dintre Adrian Budeanu şi fostul şef de la LPF sunt în plină desfăşurare, iar Dragomir doar ar trebui să ia o decizie în legătură cu echipa pe care ar prefera să o preia.

La momentul actual, Unirea Constanţa, căreia a fost încercat să i se schimbe numele în FCSB A Clinceni la începutul acestui sezon, se află pe penultimul loc al Ligii 2.

Doar 12 puncte au însumat ”dobrogenii” în 14 etape în acest sezon, câştigând patru meciuri şi pierzând 10, cu un golaveraj abject de -19.

27 de jucători sunt legitimaţi în prezent la Unirea Constanţa, 24 dintre care sunt împrumutaţi de la FCSB, unul de la Farul, iar doi sosiţi liberi de contract de la desfiinţata Academica Cliceni.

Afla mai multe despre: dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare