Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Camerun, campioană după o finală cu Maroc, Anglia şi Olanda, eliminate de Qatar. Pronosticurile halucinante ale lui Samuel Eto'o înaintea Cupei Mondiale

FOTO | Camerun, campioană după o finală cu Maroc, Anglia şi Olanda, eliminate de Qatar. Pronosticurile halucinante ale lui Samuel Eto'o înaintea Cupei Mondialegalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Unul dintre cei mai mari jucători africani şi atacanţi din toate timpurile, Samuel Eto'o (41 de ani) este în prezent preşedintele Federaţiei Cameruneze de Fotbal, iar la Campionatul Mondial mizează aproape exclusiv pe naţionale care se află pe continentul african.

Campionatul Mondial din Qatar urmează să debuteze în doar patru zile, iar pronosticurile au început să curgă, în contextul în care loturile au fost anunţate oficial.

Marile favorite, de departe, sunt Argentina şi Brazilia, în timp ce selecţionatele Angliei, Franţei, Germaniei şi Spaniei sunt cotate cu cele mai bune şanse să aducă trofeul în Europa.

Samuel Eto'o nu mizează pe niciuna dintre acestea însă. Fostul atacant are mare încredere în propria naţională, dar şi în ţările africane, pe care le vede ieşind în componenţă întreagă din grupe.

Întrebat despre pronosticurile sale, alegerile lui Eto'o au fost mai mult decât surprinzătoare, atât în faza grupelor, cât şi în partidele eliminatorii.

Din grupa A, camerunezul le vede pe Senegal şi Qatar calificându-se, din grupa B, pe Anglia şi Iran, din grupa C, pe Argentina şi Polonia, iar din grupa D, pe Franţa şi Tunisia.

În grupa E, Eto'o ”pariază” pe Spania şi Germania, în grupa F, pe Maroc şi Belgia, în grupa G, pe Camerun şi Brazilia, iar în grupa H, pe Portugalia şi Ghana.

Pronosticurile halucinante ale lui Samuel Eto'o înaintea Campionatului Mondial

”Victimele” notabile ale lui Eto'o din faza grupelor sunt Olanda, Ecuador, SUA, Mexic, Danemarca, Croaţia, Serbia, Elveţia şi Uruguay.

Apoi, în fazele eliminatorii, preşedintele Federaţiei Cameruneze de Fotbal nu s-a lăsat mai prejos cu pronosticurile halucinante.

Conform fostului atacant, favorita Argentina va fi eliminată din optimi de Tunisia, Qatar va reuşi să o învingă pe Anglia, în timp ce Maroc va trece de Spania.

În sferturi, Eto'o o vede pe Camerun triumfând cu Belgia, iar pe Maroc cu Portugalia, înainte ca naţionala lui Hakim Ziyech şi Achraf Hakimi să o elimine şi pe Franţa în semifinale.

Senegal ar urma să îi învingă pe francezi în finala mică, în timp ce, în ultimul act, fostul atacant de la Inter, Barcelona sau Chelsea speră la o victorie a naţionalei sale, împotriva Marocului.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: samuel eto'o 

viewscnt
Articole similare