Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Putem să obţinem primul loc, avem valoare, cu siguranţă putem să ajungem la Euro”. Declaraţia pe care va ajunge să o regrete Ionuţ Nedelcearu?

”Putem să obţinem primul loc, avem valoare, cu siguranţă putem să ajungem la Euro”. Declaraţia pe care va ajunge să o regrete Ionuţ Nedelcearu?

Echipa națională

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă dinaintea meciului amical cu Slovenia, Ionuţ Nedelcearu (26 de ani) a vorbit despre şansele României de a se califica la Campionatul European din 2024. Fundaşul lui Palermo a afirmat că are încredere că ”tricolorii” au valorea să prindă turneul final.

Înaintea campaniei din Nations League, Mihai Stoichiţă a oferit un interviu care avea să rămână în istorie. Directorul tehnic al FRF afirma atunci că este de părere că România îşi va câştiga grupa şi va promova.

Totuşi, fix opusul s-a întâmplat: ”tricolorii” s-au clasat pe ultimul loc al grupei şi, în loc să ajungă în divizia A a Nations League, au retrogradat în divizia C.

Ionuţ Nedelcearu ar putea fi următorul om din jurul echipei naţionale care regretă o astfel de declaraţie, după ce a afirmat că România are valoarea necesară să se califice la Euro 2024.

”Putem să obţinem primul loc, avem valoare, cu siguranţă putem să ajungem la Euro”

Fundaşul central a afirmat că echipa naţională poate avea şanse chiar şi la primul loc, spunând că tragerea la sorţi de care am avut parte a fost mai mult decât favorabilă.

Mă simt mult mai bine acum faţă de cum eram când am început să joc la echipa naţională. (...) Totul este în zadar dacă nu reuşim să ajungem cu echipa naţională la un turneu final, iar acesta este obiectivul nostru numărul 1 în martie.

Trebuie să fim conştienţi că doar forţa grupului primează, să continuăm cum am terminat meciul cu Bosnia, ca să avem încredere în noi că pe viitor chiar putem ajunge la turneul final. Pentru că valoare avem, cu siguranţă putem ajunge.

Trebuie să privim lucrurile pozitive, să lăsăm deoparte ce s-a întâmplat, regretul este neprofesionist, trebuie să privim optimişti spre viitor, să mulţumim că am avut parte de o tragere bună pentru noi, din care putem chiar să obţinem primul loc.

Nu mai avem timp de pierdut, nu mai avem nicio scuză. Trebuie să mergem încrezători”, a spus Ionuţ Nedelcearu.

Grupa României din calificările pentru Campionatul European:

  • Elveţia
  • Israel
  • România
  • Kosovo
  • Belarus
  • Andorra

Programul complet şi toate detaliile despre parcursul echipei naţionale în preliminarii vor putea fi găsite AICI.

Afla mai multe despre: ionuţ nedelcearu 

viewscnt
Articole similare