Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde l-a sfătuit Edi Iordănescu pe Nicuşor Stanciu să se transfere: ”I-am făcut această recomandare”

Unde l-a sfătuit Edi Iordănescu pe Nicuşor Stanciu să se transfere: ”I-am făcut această recomandare”

Echipa națională

Comentarii

Înaintea meciului amical cu Slovenia, Edi Iordănescu (44 de ani) a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă. Selecţionerul României a abordat mai multe subiecte, printre care şi viitorul lui Nicuşor Stanciu (29 de ani), care este dorit de CFR Cluj.

După ce a fost absent de la acţiunile din martie şi iunie, Nicuşor Stanciu a revenit la echipa naţională în septembrie, dar nu a reuşit să o salveze pe România de la retrogradarea din Nations League.

Fotbalistul are parte de un parcurs incredibil în China, în contextul în care nivelul a scăzut semnificativ, după plecările în masă ale străinilor din campionatul chinez.

În 20 de partide din Super League, ”tricolorul” a punctat de opt ori şi a livrat şapte pase decisive, semn că nivelul din China nu este destul de înalt pentru un jucător ca Stanciu.

Acesta şi-ar dori să revină în Europa, iar prima variantă apărută este CFR Cluj. Nelu Varga a recunoscut că mijlocaşul este prioritatea sa şi a transmis că va face tot posibilul să rezolve transferul.

Convocat din nou la echipa naţională, mijlocaşul lui Wuhan Three Towns a fost lăsat să se alăture lotului lui Edi Iordănescu, spre deosebire de mulţi alţi stranieri.

Unde l-a sfătuit Edi Iordănescu pe Nicuşor Stanciu să se transfere

În cadrul conferinţei de presă dinaintea amicalului cu Slovenia, selecţionerul României a vorbit despre situaţia lui Nicuşor Stanciu şi a recunscut că l-a sfătuit să se transfere în Europa.

Cât despre mutarea la CFR, Edi Iordănescu a afirmat că şi pasul în Liga 1 ar fi benefic atât pentru Stanciu, cât şi pentru echipa naţională.

Nicuşor Stanciu ne-a lipsit foarte mult, atât in martie, cât şi în iunie. S-a văzut că este unul dintre pilonii echipei naţionale Dacă va reveni în Europa, eu voi fi fericit.

E mai aproape de noi. I-am făcut această recomandare. Dacă va veni la Cluj, la CFR, va fi şi mai aproape de echipa naţională.

Cu siguranţă va creşte şi nivelul CFR-ului şi va impacta şi competiţia noastră. Este un fotbalist foarte important pentru echipa naţională”, a declarat Edi Iordănescu.

  • 56 de apariţii şi 11 goluri a însumat Nicuşor Stanciu în tricoul României

Afla mai multe despre: edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare