Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Erau lucruri pe care le vorbeam în timpul jocului cu el mereu”. Nicolae Dică, dezvăluiri despre ”protocolul” de la FCSB: ”În vestiar vorbea” | EXCLUSIV

”Erau lucruri pe care le vorbeam în timpul jocului cu el mereu”. Nicolae Dică, dezvăluiri despre ”protocolul” de la FCSB: ”În vestiar vorbea” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Al doilea mandat al lui Nicolae Dică (42 de ani) pe banca tehnică a vicecampioanei s-a încheiat după nici măcar patru luni, iar antrenorul a revenit la rolul său de expert Orange Sport. Invitat în platou, acesta a făcut o serie de devăluiri din culisele FCSB-ului.

După ce şi-a petrecut cinci ani din cariera de jucător la FCSB, Nicolae Dică a revenit de trei ori la clubul roş-albastru, o dată ca secundul lui Mirel Rădoi şi de două ori ca antrenor principal.

După ce a vorbit în detaliu despre ultimul său mandat la club, tehnicianul de 42 de ani a făcut dezvăluiri şi despre ”protocolul” de la FCSB în perioada în care Rădoi era antrenor.

Fostul selecţioner nu avea licenţa PRO, astfel că nu avea voie să îşi asume responsabilităţile de principal, iar Dică era nevoit să ofere indicaţii în locul actualului tehnician de la Universitatea Craiova.

”Erau lucruri pe care le vorbeam în timpul jocului cu el mereu”

Nicolae Dică a dezvăluit că se consulta pe tot parcursul meciului cu Rădoi, înainte de a pune apoi în aplicare ce discuta cu fostul său colaborator.

Să stai şi să nu ai voie să te ridici de pe bancă e foarte greu. Îmi aduc aminte la un meci, la Craiova, am jucat pe Extensiv, am marcat şi săracul (n.r. Mirel Rădoi) nici nu s-a ridicat de pe bancă.

A stat şi ne-am bucurat şi l-am văzut jos acolo şi m-am dus la el. Nu e uşor. (n.r. exista vreun protocol?) Întotdeauna mă duceam şi vorbeam cu el ceea ce transmiteam rapid acolo. (n.r. tu aveai licenţă atunci?) Da.

Erau lucruri pe care le vorbeam în timpul jocului cu el mereu. Mereu aveam comunicarea cu el. Stăteam la marginea terenului, după mă duceam şi mai vorbeam cu el.

Erau lucruri pe care le vezi mai bine din spate, pentru că eşti mai liniştit. Era clar că aveam o comunicare cu el. (n.r. la pauză el vorbea) Da, în vestiar avea voie să vorbească”, a declarat Nicolae Dică, la Orange

Nicolae Dică a fost secundul lui Mirel Rădoi în mandatul său la FCSB, dar şi în cel de la echipa naţională.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare