Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Becali ştie ce echipă urmează să preia Cristi Chivu: ”Va ajunge antrenorul lor, cu siguranţă” | EXCLUSIV

Victor Becali ştie ce echipă urmează să preia Cristi Chivu: ”Va ajunge antrenorul lor, cu siguranţă” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Deşi a făcut primii paşi în antrenorat în urmă cu mai bine de patru ani, Cristi Chivu (42 de ani) încă nu a preluat vreo echipă de seniori. Până acum, fostul căpitan al României a pregătit doar diversele formaţii de juniori ale lui Inter.

Cristi Chivu a rămas în istorie drept unul dintre cei mai mari jucători din istoria României şi se poate mândri cu un palmares de necrezut.

Românul a câştigat 13 trofee de-a lungul carierei sale, printre care trei titluri şi o Ligă a Campionilor alături de Inter, însumând şi 75 de apariţii în tricoul echipei naţionale.

Retras în 2014, după şapte ani pe San Siro, Chivu a făcut primii paşi în antrenorat în 2018, când a revenit la Inter ca antrenor la juniori.

An de an, fostul căpitan al României a tot avansat, iar în prezent antrenează formaţia Primavera a italienilor, prima de sub echipa mare.

În urmă cu câteva luni, când Inter traversa o perioadă modestă, s-a zvonit că şefii formaţiei de pe San Siro ar dori să îl înlocuiască pe Simone Inzaghi cu Chivu.

Între timp, zvonurile s-au mai liniştit, dar Victor Becali este convins că fostul fundaş îşi va pregăti într-o bună zi fosta echipă.

”Va ajunge antrenorul lor, cu siguranţă”

Impresarul a vorbit la superlativ despre Cristi Chivu şi a afirmat că, ”cu siguranţă”, antrenorul de 42 de ani va ajunge să stea pe banca tehnică a lui Inter cândva.

Nu mi s-ar părea nimic anormal să fie, pentru că el este din familia lor, cum spuneam şi de Pintilii, a jucat atâţia ani acolo, a câştigat trofee, poate câteodată noi nu ne aducem aminte.

A câştigat trei titluri, face o treabă bună, oricând poate fi o soluţie pentru Inter, pentru că nu e cineva care nu cunoaşte clubul, el e de acolo.

(n.r. mai devreme sau mai târziu, el va fi antrenorul lui Inter?) Va ajunge, cu siguranţă”, a declarat Victor Becali, pentru Orange Sport.

  • 169 de apariţii, trei goluri şi şapte pase decisive a însumat Chivu în cei şapte ani petrecuţi la Inter
  • Fostul fundaş a fost desemnat cel mai bun jucător român al anului de trei ori, în 2002, 2009 şi 2010

Afla mai multe despre: chivu 

viewscnt
Articole similare