Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a dezvăluit ce ofertă din Serie A a primit Cristi Chivu! "Nu ştiu de la el, dar a avut". Oficialul FCSB a prezis la ce echipă va ajunge antrenor | EXCLUSIV

MM Stoica a dezvăluit ce ofertă din Serie A a primit Cristi Chivu! "Nu ştiu de la el, dar a avut". Oficialul FCSB a prezis la ce echipă va ajunge antrenor | EXCLUSIV

Serie A

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a urmărit finala campionatul Primavera şi i-a ţinut pumnii lui Cristian Chivu. Oficialul a dezvăluit o ofertă din Serie A pe care a avut-o antrenorul şi a oferit o predicţie în privinţa sa.

Cristi Chivu a refuzat o ofertă din Serie A

Echipa U19 a clubului Inter Milano, antrenată de Cristian Chivu, a câştigat, marţi, campionatul Primavera, după ce a învins, în finală, cu scorul de 2-1 (0-0, 1-1), după prelungiri şi după ce a fost condusă cu 1-0, pe AS Roma, campioana sezonului regulat.

Cristian Chivu a avut susţinători şi în România. Mihai Stoica l-a urmărit în meciul decisiv, iar oficialul FCSB îi prevede un viitor strălucit ca antrenor principal. 

În urmă cu trei ani, fostul căpitan al naţionalei a fost dorit în staff-ul lui Eusebio Di Francesco la Sampdoria, ca secund, dar a refuzat. 

"Am stat cu sufletul la gură aseară. E o competiţie cu expunere foarte mare. Să vorbim despre ultimele două rezultate, despre cum a sucit-o pe Cagliari şi acum în finală cu AS Roma, antrenată de tatăl lui Daniele De Rossi, aflat la ultimul meci. Roma era favorită clară să ia titlul. 

Da, cu certitudine va fi antrenor în Serie A. Nu ştiu de la el, dar a avut ofertă pe masă de a fi antrenor secund la Sampdoria cu principal cel care a fost la Sassuolo... Di Francesco. A refuzat. Oricine mergea, dar nu Chivu. Cum spune el, e un tip care nu se grăbeşte. Are şi o educaţie, dar ştiu şi alţii care nu au educaţie şi s-au dus pe drumul lor. Chivu nu va fi secund, va fi principal. Şi la Inter cred că va fi.

Mă uitam la story-urile de pe Instagram la cine îl felicita. Cambiasso, Materazzi, legende. Prea puţin, mi se pare, ce atenţie i-am dat noi", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Apoi, expertul Orange Sport s-a poziţionat drept apărătorul celor mai importanţi jucători din Italia. 

"Avem tendinţa de a ridiculiza un jucător român, cum a fost cu Ionuţ Radu, Chiricheş. Chiricheş e liderul echipei, e senzaţional. Punem lupa pe o fază... E cel mai respectat jucător de acolo. Nu am vorbit despre Tătăruţanu. El a fost ironizat că ce caută la Milan rezervă. Oameni buni, simplul fapt că te aşezi cu Paulo Maldini la masă e o recunoaştere. A apărat penalty pentru Milan şi a ieşit campion. Mi se pare extraoardinar", a mai spus oficialul FCSB. 

Chivu este la primul sezon pe banca echipei Primavera a lui Inter, fostul fundaş fiind numit în funcţie vara trecută. Anterior, el a pregătit formaţiile U14, U17 şi U18 ale clubului italian.

El a ajuns şi cu echipa U18 până în semifinalele campionatului, fază în care Inter a fost învinsă de Genoa cu 2-1.

 

Afla mai multe despre: cristi chivuinter milanomihai stoicamm stoicacristi chivu inter 

viewscnt
Articole similare