Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Bratu, aproape de o revenire surprinzătoare pe banca tehnică! O formaţie din Superliga l-ar dori: ”E în primele cinci echipe din România”

Florin Bratu, aproape de o revenire surprinzătoare pe banca tehnică! O formaţie din Superliga l-ar dori: ”E în primele cinci echipe din România”

Fotbal intern

Comentarii

Liber de contract după despărţirea de selecţionata U21 a României, Florin Bratu (42 de ani) se apropie de revenirea pe banca tehnică. Fostul selecţioner se află pe lista unei echipe din Superliga şi a confirmat că îl ”atrage ideea” de a se întoarce în fotbal.

Deşi a făcut primii paşi în antrenorat în urmă cu mai bine de opt ani, Florin Bratu încă nu a demonstrat că ar avea calităţile necesare pentru a deveni un tehnician de top.

Fostul selecţioner de la naţionalele U18 şi U21 le-a pregătit, la nivel de club, doar pe Dinamo II, CS Tunari, Dinamo şi Concordia Chiajna şi nu a reuşit să se remarce.

Alături de ”tricolorii” de la U21, Bratu a suferit mai multe umilinţe şi a fost contestat vehement atât pentru tacticile alese, cât şi pentru felul în care făcea selecţia.

În ciuda acestor lucruri, antrenorul de 42 de ani se află în cărţi să revină pe banca tehnică, chiar la o echipă din Superliga, FC Botoşani.

Bratu are o relaţie bună cu Valeriu Iftime, cu care discută constant, şi a recunoscut că ar fi atras să se întoarcă în fotbal, numind-o pe Botoşani una dintre primele cinci echipe din Liga 1.

Florin Bratu, aproape de o revenire surprinzătoare pe banca tehnică

Mă atrage ideea să revin, e clar, face parte din mine. Aştept, să vedem până la urmă ce se va concretiza. Au fost şi de afară nişte propuneri chiar din ţările arabe.

E bine să ai principii dar până la un moment dat, atunci când nu perturbă viaţa echipei. Fotbalul înseamnă rezultate, atâta timp cât ai rezultate şi lucrurile merg bine, toată lumea e fericită.

Trebuie un ciclu săptămânal, să faci tot ca să câştigi meciul care urmează. Pentru mine Botoşani e în primele cinci echipe din România, are lot tehnic, poţi face posesie.

Poţi ataca adversarul, te poţi impune în meciuri. Îmi pare rău că lucrurile nu funcţionează acum, are nişte străini, dar şi nişte români de echipă naţională, care sunt interesanţi.

CFR, FCSB, s-au hrănit de acolo, din jucătorii aceia. Universitatea Craiova la fel, asta spune multe despre Botoşani şi despre potenţialul acestor jucători”, a declarat Florin Bratu, pentru Prosport.

Afla mai multe despre: florin bratu 

viewscnt
Articole similare