Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Poate să plece şi gratis”. Gigi Becali, dispus să renunţe curând la unul dintre oamenii de bază de la FCSB: ”Aşa cred”

”Poate să plece şi gratis”. Gigi Becali, dispus să renunţe curând la unul dintre oamenii de bază de la FCSB: ”Aşa cred”

FCSB

Comentarii

După ultimele rezultate obţinute în campionat de echipa sa, tonul lui Gigi Becali s-a mai schimbat, iar situaţia FCSB-ului nu mai pare la fel de catastrofală. Patronul vicecampioanei chiar a ajuns să viseze din nou că formaţia sa va ajunge în grupele Champions League în următorii doi ani.

Plecarea lui Nicolae Dică a fost de bun augur pentru fotbaliştii de la FCSB, care, în campionat, au reuşit să îşi revină de îndată ce s-a produs ”divorţul”.

Duelurile cu Rapid şi FC U Craiova au fost câştigate fără mari bătăi de cap de roş-albaştri, care au reuşit să revină pe loc de play-off după aceste rezultate.

S-ar fi dorit ca Mihai Pintilii să rămână pe banca tehnică după victoriile cu FC U Craiova şi Rapid, dar regulamentul nu permite acest lucru.

În contextul în care secundul de la FCSB nu are licenţa PRO, acesta nu poate ocupa funcţia de antrenor principal, astfel că un alt tehnician este aşteptat la club.

Gigi Becali şi-ar fi dorit ca Mihai Pintilii să continue ca principal şi încă speră că va găsi o ”portiţă” în această privinţă, întrucât are mare încredere în acesta.

”Poate să plece şi pe gratis”

Patronul vicecampioanei a început să viseze iar cu ochii deschişi, după ultimele rezultate, şi este optimist că echipa sa va reuşi să ajungă în grupele Champions League în următorii doi ani.

Dacă ar fi să se reuşească această performanţă, Gigi Becali a dezvăluit că ar fi dispus să renunţe la golgheterul Andrea Compagno şi pe gratis, atât timp cât acesta contribuie la calificări şi titluri.

Am nevoie să câştig cu el doi ani şi să iau banii. Cred că voi lua dublu. Vreau să îmi scot banii.  După ce câştig două campionate cu el şi intru în Liga Campionilor, poate să plece şi gratis.

Nu e departe Liga Campionilor, o să vedem.  Aşa cred şi eu, dar optimismul meu spune că nu e departe. Dacă nu fac cu curaj, mă las de fotbal.

Eu nu stau în fotbal să joc cu Mioveni, CFR şi Craiova. Dacă nu pot să mă bat în Europa, mă retrag, să se bată românii cu românii”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: andrea compagno 

viewscnt
Articole similare