Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Numele a doi antrenori de top din România, pronunţate de MM Stoica în contextul înlocuirii lui Pintillii: ”Categorii separate” | EXCLUSIV

Numele a doi antrenori de top din România, pronunţate de MM Stoica în contextul înlocuirii lui Pintillii: ”Categorii separate” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a confirmat că FCSB nu poate continua cu Mihai Pintilii pe banca tehnică a echipei, atât timp cât acesta nu are licenţa PRO. Managerul general al vicecampioanei a oferit câteva detalii în contextul înlocuirii acestuia.

Instalat pe banca tehnică temporar după despărţirea de Nicolae Dică, Mihai Pintilii a reuşit să o redreseze pe FCSB în campionat şi să le răpună pe Rapid şi FC U Craiova.

Deşi s-ar fi dorit ca acesta să continue ca principal al echipei roş-albastre, regulamentul nu permite acest lucru, iar în locul său trebuie adus un tehnician cu licenţă PRO.

Întrebat despre cum va decurge colaborarea dintre noul antrenor şi Mihai Pintilii, în contextul în care secundul l-a ”turnat” pe Dică la patron, MM Stoica a afirmat că nu vor fi probleme.

Managerul general de la FCSB a dezvăluit că un nume important este aşteptat la Bucureşti, deşi nu ”de anvergura” lui Cosmin Olăroiu sau Răzvan Lucescu.

”Sunt în categorii separate”

Totuşi, Mihai Stoica susţine că tehnicianul care va sosi pe banca tehnică a FCSB-ului nu va întâmpina aceleaşi probleme ca Nicolae Dică.

Nu avem cum, trebuie să avem antrenor cu licenţă PRO. Pintilii, dacă va fi pe bancă, va fi doar delegat, în altă ipostază nu se poate. Să vedem cine va fi antrenor mai întâi.

Nu are de ce să fie o problemă (n.r. în relaţia dintre noul antrenor şi Pintilii, după 'ruptura' dintre Pintilii şi Dică). Iar despre discuţiile pe care le-a provocat Dică nu vreau să mai discut.

Cred că s-a încheiat. (n.r. ba nu, pentru că viitorul antrenor s-ar putea gândi că Pintilii îi face ce i-a făcut şi lui Dică) De ce discutăm pe situaţii ipotetice şi nu aşteptăm?

Poate va fi un nume... antrenor care nu va avea probleme de genul acesta. (n.r. de anvergura lui Olăroiu?) De anvergura lui Olăroiu nu e niciunul, el şi Răzvan Lucescu sunt în categorii separate.

(n.r. dar e în regulă că Pintilii a vorbit cu patronul şi i-a spus ce lucruri nu i se par în regulă la antrenament fără să îi spună lui Dică?) I-a spus lui Dică.

Şi mă opresc aici. Nu vreau să mai... chiar mă enervez şi după aia facem emisiune care face multe vizualizări”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare