Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică a aflat ce au discutat Becali şi Pintilii despre el şi a reacţionat! Finanţatorul l-a tras de limbă: "Nu mă surprinde că i-a spus" | EXCLUSIV

Dică a aflat ce au discutat Becali şi Pintilii despre el şi a reacţionat! Finanţatorul l-a tras de limbă: "Nu mă surprinde că i-a spus" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Fostul antrenor al FCSB, Nicolae Dică, a dezvăluit că a ştiut imediat discuţia dintre Mihai Pintilii şi Gigi Becali, după ce finanţatorul l-a sunat pe antrenorul secund pentru a-l întreba de ce echipa nu produce rezultate.

Ce spune Nicolae Dică despre discuţia dintre Gigi Becali şi Mihai Pintilii

Nicoale Dică a rămas liber de contract, după ce a demisionat de la FCSB, iar în locul său a fost instalat Mihai Pintilii, care ar putea fi instalat principal de Gigi Becali. 

Pentru Orange Sport, fostul antrenor a dezvăluit că a aflat imediat că Gigi Becali l-a întrebat pe Mihai Pintilii despre faptul că echipa nu dă randamentul aşteptat. Fostul său secund, deşi a refuzat iniţial să spună cauzele, a fost tras de limbă de finanţator şi i-a dezvăluit de ce FCSB are altă "faţă", în raport cu ce arăta sub comanda lui Toni Petrea. 

"Să zic cum a fost, pur şi simplu a fost o întrebare de ce echipa juca cu Toni (n.r. Petrea) şi nu joacă cu el, eu i-am zis că sunt doi antrenori diferiţi, gândesc altfel fotbalul. Asta a fost singura discuţie cu el. Nu puteam să îi răspund? Trebuia să îi răspund. 

Nu mai vreau să vorbesc, nu mai vreau să aud cu Nicolae Dică tabere...ce a fost a fost, mulţumesc, nu mai vreau să vorbesc", spunea Mihai Pintilii, în urmă cu câteva zile. 

Nicolae Dică, cel care s-a aflat într-un schimb aprig de replici cu Mihai Pintilii, a povestit cum a resimţit discuţia dintre Gigi Becali şi fostul său secund şi a recunoscut că n-a fost surprins de episodul care a adâncit ruptura dintre cei doi foşti colaboratori din staff-ul echipei bucureştene. 

"Nu are rost să comentez. Ce am avut de spus, le-am spus lor. Aş vrea să spun că eu n-am spus niciodată că m-a lucrat x, y, z, nu am spui nimănui. 

Am ştiut despre discuţia dintre Becali şi Pintilii. Mi-a zis patronul. Am vorbit cu patronul, mi-a spus ce au vorbit. Nu mă surprinde că Pintilii i-a spus. Nu are rost să mai comentez", a declarat Nicolae Dică pentru Orange Sport, duminică seara. 

Duminică seara, FCSB joacă în deplasare cu U Craiova 1948, de la 21:00, în Superligă, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: nicolae dicamihai pintiliigigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare