Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nic" şi Pintilii, contre de la distanţă. Dică: "Vorbeşte de şapte de ani de acasă, dar când pleca de la stadion nu îi avea?". Conflict mocnit la FCSB | EXCLUSIV

"Nic" şi Pintilii, contre de la distanţă. Dică: "Vorbeşte de şapte de ani de acasă, dar când pleca de la stadion nu îi avea?". Conflict mocnit la FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Finalul meciului Oţelul - FCSB 0-0, din Cupa României, a fost momentul în care tensiunile dintre Mihai Pintilii şi Nicolae Dică au "explodat". De la distanţă, cei doi şi-au bătut obrazul şi s-au arătat cu degetul, cu declaraţii care arată, de fapt, cum a mers relaţia dintre cei doi pe perioada colaborării.

Plecat de la FCSB, Nicolae Dică a răspuns acuzaţiilor lui Pintilii, care l-a arătat cu degetul pe fostul antrenor pentru că nu saluta. La rândul său, aceeaşi acuzaţie i-a adus-o şi "Nic", iar Dică a vorbit în detaliu, la Orange Sport, despre situaţia tensionată dintre cei doi.

"Nic" şi Pintilii, contre de la distanţă. Dică: "Vorbeşte de şapte de ani de acasă, dar când pleca de la stadion nu îi avea?". Conflict mocnit la FCSB | EXCLUSIV

La conferinţa de presă de după meciul Oţelul - FCSB 0-0, Mihai Pintilii a dezvăluit că l-a deranjat la Nicolae Dică faptul că nu a salutat în momentul când a plecat de la echipă, atunci când s-a hotărât să-şi dea demisia. În replică, la Orange Sport, "Nic" i-a adus aceeaşi acuzaţie lui "Pinti".

În plus, Nicolae Dică a lăsat de înţeles că, dacă-şi dorea acest lucru, Pintilii n-ar mai fi fost în stafful său încă de la începutul celui de-al doilea mandat de la FCSB.

"Nu vreau să vorbesc mai mult. Am avut discuţii cu el, ştie ce s-a întâmplat.  Şi eu am fost deranjat de anumite lucruri. Nu pot spune acum, dar ei le ştiu, că le-am spus lor. Nu vreau să-ţi dau detalii pentru că nu-mi place să vorbesc despre lucruri pe care le-am făcut la un club.

Dacă ei vor să apară cu mai multe lucurui, apar şi eu cu mai multe lucruri.  Disciplina mea nu le place tuturor, e normal să apară anumite lucruri. Sunt nişte lucruri pe care eu le fac şi trebuie să le facă toată lumea.  Pintilii saluta când terminam noi antrenamentul, când terminam noi, oare? Întrebaţi-l dacă saluta, când pleca de la stadion, dacă ştiam când pleacă. Nu are rost să vorbesc.

Dacă eu îi spuneam patronului că nu-l vreau pe X, Y, Z, eu cred că-mi accepta. Dar nu mai contează discuţia pe care am avut-o despre staff. În România, există toate cluburile unul sau doi oameni care sunt ai clubului, sunt acolo de atâta timp, sunt apreciaţi.

Dacă eu intru în vestiar în prima zi şi spun că suntem o echipă, că biroul ăsta e pentru toată lumea. Şi pentru tine, şi pentru tine. Staţi cu mine, cât stau eu. N-aveau cum să stea cu mine, eu dormeam acolo, stăteam până noaptea târziu. Eu aşa sunt. Înainte de fiecare antrenament aveam şedinţă cu tot stafful despre antrenament, ce are de făcut fiecare.

Discutam cu toată lumea, cu cei din staff. Intră în prea multe detalii. Dacă ei vor continua să spună anumite lucruri, voi spune şi eu mai multe. Dar nu vreau să vorbesc, am plecat de acolo, să aibă ei rezulate, să fie sănătoşi, să fie bine.

Trebuiau să-l întrebe pe Pintilii câţi m-au salutat din cei care au rămas acolo, când am plecat. Acum vorbeşte de şapte ani de acasă, când pleca de la stadion nu avae şapte ani de acasă?  Nu ştia să salute! Eu zic că îi am. Eu sunt genul de om care spune când are ceva de spus.

Am salutat jucătorii, am fost la bucătărie, la maseuri, la toată lumea. Cine a fost în zonă acolo, am fost la toată lumea. Am vorbit cu MM, am stat de vorbă. Ei nu mai erau. Pintilii trecuse, dar eu încă nu îmi luasem la revedere. El nu mai era acolo. Era pe coridor, dar eu, după ce m-am dus la jucători, m-am dus la bucătărie, la doctor, la maseuri. El pregătea antrenamentul probabil", a spus Dică.

Ce a spus Mihai Pintilii

Mihai Pintilii a refuzat să comenteze provocarea lui Dică, însă s-a arătat dezamăgit că fostul antrenor de la FCSB nu l-a salutat la plecarea de la echipă.

"Nu comentez. Am zis şi la flash. Îl respect ca fost fotbalist al acestei echipe, ca fostul meu antrenor şi atât. În rest, nu vreau să comentez ce zice. M-a dezamăgit când a plecat şi nu a salutat. La urma urmei, ţine de cei şapte ani de acasă. Mama, Dumnezeu s-o ierte, mi-a zis să laşi loc de bună ziua. Că eşti Dică, Guardiola sau Maradona, salută lumea. Se întâlneşte munte cu munte, dar om cu om. Eu n-am nicio problemă cu el. Dacă el are o problemă, treaba lui", a spus Mihai Pintilii, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: mihai pintiliifcsbnicolae dicaconflictdeclaratiiacuzatii 

viewscnt
Articole similare