Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, discurs manifest după meciul controversat cu CS Mioveni: ”Iau suspendare doi ani dacă spun ce gândesc. Vă rog eu frumos, lăsaţi-ne în pace!”

Dan Petrescu, discurs manifest după meciul controversat cu CS Mioveni: ”Iau suspendare doi ani dacă spun ce gândesc. Vă rog eu frumos, lăsaţi-ne în pace!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins duminică, în deplasare, formaţia CS Mioveni, scor 1-0, într-un meci din etapa a 18-a a Superligii.

În minutul 50, un copil a traversat în fugă jumătatea de teren a oaspeţilor, obligându-l pe arbitru să înterupă meciul şi să se ducă să discute cu micuţul intrus. Lucrurile s-au rezolvat rapid, copilul a plecat din spatele porţii lui Scuffet, iar jocul a fost reluat cu o minge de arbitru.

În minutul 67, Garutti l-a lovit pe Yeboah în careu, arbitrul Horia Mladinovici a consultat sistemul VAR, dar nu a dat penalty pentru CFR. În minutul 87 a venit golul oaspeţilor, marcat de Malele, cu o lovitură de cap.

În al treilea minut de prelungire al partidei, arbitrul a anulat un gol al lui Roger.

La finalul meciului, Dan Petrescu a avut un discurs manifest. Antrenorul nu a avut deloc un meci facil cu CS Mioveni. Tehnicianul campioanei CFR Cluj a fost protagonistul unei faze în care l-a înjurat ca la uşa cortului pe arbitrul Horia Mladinovici, reproşându-i acestuia două penalty-uri nedate.

Dan Petrescu a fost foarte supărat pe arbitraj. El susţine că ar fi existat o conspiraţie împotriva CFR-ului. De asemenea, antrenorul ardelenilor a anunţat că echipa lui mai are nevoie de transferuri. 

”I-au suspendare doi ani dacă spun ce gândesc. Vă rog eu frumos, lăsaţi-ne în pace!”

”N-am jucat aşa de bine azi, trebuie să recunoaştem. E la 33-lea meci, Mioveni are 16, cred. S-a văzut o stare de oboseală, e clar că toţi erau cu gândul la zilele libere.

Şi la 0-0 îi lăsam, eu nu mă supăr la 0-0. Vreau să-i felicit pe cei de la Mioveni, au avut o determinare fantastică, cel mai bun meci al lor. Nu au puncte, dar în play-out se înjumătăţesc şi-i văd pe cei de la Mioveni să se salveze.

Deac şi Camora sunt de 5 ani cu mine, aş fi vrut să-i am în teren, dar cei care au intrat şi-au făcut treaba. N-aş vrea să fiu suspendat, dacă aş spune ce gândesc, aş lua vreo doi ani de suspendare. Vă rog eu frumos, lăsaţi-ne în pace! Am tăcut după Rapid, am fost cuminte, a fost mult prea mult. Nu e nimic pro CFR, mă deranjează, dar nu aş vrea să fiu suspendat.

Nu aş vrea să vorbesc. Cine trebuie să vadă, să vadă. Nu simt nimic, vreau doar să ne lase în pace. Dacă nu jucăm bine, nu înseamnă că nu trebuie să primim ce trebuie să primim. Nu înţeleg de ce avem VAR. Gol valabil, penalty clar, te uiţi la VAR! De câte ori am fost suspendat, am pierdut, două meciuri acasă. Cine ştie unde eram cu încă 6 puncte!

Am fost foarte supărat pe final de meci pentru deciziile luate. Am avut doar doi atacanţi pe bancă. Trebuie să lucrăm la asta în perioada de mercato. Malele a dat un gol important şi-l merită pentru efortul de la antrenamente şi cât de serios e. Câştigăm toate meciurile, cum să fie bine pentru noi?

Nu-mi place pauza, nu sunt de acord, dar trebuie să o accept. Eram într-o formă bună. Vrem locul 1, acolo ne simţim bine, dar dacă se întâmplă ce s-a întâmplat cu Rapid şi astăzi, nu avem nicio şansă”, a spus Dan Petrescu, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-mioveni 

viewscnt
Articole similare