Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Dinamovistul abia plecat poate fi transferat de Xavi la Barcelona. Sezonul excelent l-a adus pe lista catalanilor | ULTIMA ORĂ

Incredibil! Dinamovistul abia plecat poate fi transferat de Xavi la Barcelona. Sezonul excelent l-a adus pe lista catalanilor | ULTIMA ORĂ

Dinamo București

Comentarii

O informaţie surprinzătoare a apărut în presa din Spania. Un fost fotbalist al lui Dinamo Bucureşti s-ar afla pe radarul Barcelonei lui Xavi. Fostul jucător alb-roşu are un sezon excelent până în acest moment şi ar putea ajunge la clubul catalan, alături de un alt coleg de echipă.

Dinamovistul abia plecat din "Ştefan cel Mare" care poate fi transferat de Barcelona

Dinamo Bucureşti joacă în acest sezon în Liga 2 pentru revenirea în Superligă, cu un lot total schimbat şi cu Ovidiu Burcă pe banca tehnică. Din "era spaniolilor" în "Ştefan cel Mare" n-a mai rămas nimic, iar jucătorii aduşi de Cortacero şi Collado şi-au găsit de mult alte echipe. 

Mijlocaşul central Aleix Garcia (25 de ani) a fost "perla" perioadei de transferuri la Dinamo Bucureşti, iar după plecarea din România a cunoscut o ascensiune în Spania, la Eibar şi Girona. 

De altfel, Aleix Garcia este cel mai bun fotbalist din LaLiga în acest sezon, din punct de vedere al notelor primite pe site-ul de specialitate Sofascore. 

Cu o medie a notelor de 7,60, mijlocaşul spaniol este peste Robert Lewandowski, Federico Valverde, Antoine Griezmann sau Pedri, într-un sezon în care a jucat 15 meciuri şi a pasat decisiv de trei ori pentru Girona. 

Înainte de perioada de transferuri din iarnă, presa spaniolă a anunţat că Aleix Garcia şi Arnau Martinez, cei doi fotbalişti ai Gironei, au devenit interesanţi pentru Barcelona. 

Jose Alvarez a dezvăluit pentru El Chiringuito TV că Barcelona plănuieşte un "raid dublu" şi că monitorizează situaţia ex-dinamovistului. 

Fichajes.net anunţă că Aleix Garcia termină contractul în iunie 2023 şi că din iarnă poate negocia cu orice echipă îl doreşte, fapt care ar facilita transferul la Barcelona lui Xavi. 

Cum a plecat Aleix Garcia de la Dinamo Bucureşti

Format la academia lui Villarreal, Alex Garcia a plecat la Manchester City de tânăr, când britancii au plătit 4 milioane de euro pentru el. În Spania a mai jucat pentru Eibar, iar Dinamo a negociat direct cu Manchester City pentru transferul său. 

Aleix Garcia a plecat dezamăgit de la Dinamo, în 2021, din cauza restanţelor salariale, precum ceilalţi străini care au părăsit clubul. Rene Hinojo, Abdoulaye Ba, Alexander Gonzalez, Isma Lopez şi Borja Valle au plecat înaintea fostului mijlocaş de la Manchester City. 

Afla mai multe despre: aleix garciadinamoaleix garcia dinamotransferuri barcelonaxavi,  

viewscnt
Articole similare