Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Ilie, cu oferta pe masă! Echipa importantă din Europa i-a propus un post | EXCLUSIV

Adrian Ilie, cu oferta pe masă! Echipa importantă din Europa i-a propus un post | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

La plecarea de la FCSB, Adrian Ilie (48 de ani) a primit o ofertă interesantă de la Zenit, din Rusia, dar n-a acceptat-o. Liber de contract, "Cobrei" i s-a propus un post în cadrul clubului Zenit Sankt Petersburg, dar răspunsul a fost "nu".

După ce a lucrat, în perioada 2007-2008, în conducerea FCSB, Adrian Ilie a avut o ofertă concretă de la Zenit. Ruşii îl vor scouter în afara ţării, dar "Cobra" a refuzat.

Adrian Ilie, cu oferta pe masă! Echipa importantă din Europa i-a propus un post | EXCLUSIV

Între 2007 şi 2008, Adrian Ilie a lucrat în conducerea FCSB, echipa lui Gigi Becali. A renunţat, la un moment, la postul pe care-l ocupa şi a "dispărut" din fotbalul românesc pentru o perioadă bună de timp.

Invitat la Sport Cast cu Sile, podcastul Orange Sport, Adrian Ilie a povestit că, imediat după ce a plecat din conducerea FCSB, a primit o ofertă interesantă de la Zenit, un club important din Europa. Ruşii i-au propus "Cobrei" un post în club, cel de scouter, însă au primit un refuz.

Adrian Ilie a dezvăluit că, după plecarea de la FCSB, nu s-a mai văzut lucrând în fotbal pentru o perioadă bună de timp.

"Cobra" s-a ocupat mai mult de afacerile personale pe care le conduce, dar şi de meseria de impresar. Ilie a lucrat, pe parte de impresariat, mai mult cu jucători din străinătate.

"Nu cred. Nu m-am mai văzut. Am avut o ofertă de la Zenit după, am avut foarte multe. Scouter în afara Rusiei. (n.r. - strategia de racolare de jucători) Da. Am avut oferte şi din campionatul intern, foarte multe, dar am decis să nu mai intru în fotbal. Doar să ajut în impresariat, cât pot, şi afacerile pe care le am", a spus Adrian Ilie.

Adrian Ilie a jucat, în cariera de profesionist, la Extensiv Craiova, Steaua, Galatasaray, Valencia, Deportivo Alaves, Beşiktaş, FC Zurich şi Terek Grozny.

Afla mai multe despre: adrian ilie oferta zenitzenit oferta adrian ilieadrian ilie zenitadrian ilie oferta 

viewscnt
Articole similare