Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Bijuterie" pentru o nouă forţă în Liga 1. Stadion de 100 de milioane €, gata în 2025! Ce club îl va folosi

"Bijuterie" pentru o nouă forţă în Liga 1. Stadion de 100 de milioane €, gata în 2025! Ce club îl va folosi

Fotbal intern

Comentarii

Dinamo va avea un nou stadion, o "bijuterie" care să readucă o nouă forţă în Liga 1. Noua arenă din Ştefan cel Mare va fi gata în 2025, iar costurile de construcţie se ridică la aproximativ 100 de milioane de euro.

O nouă "bijuterie" va apărea în România, un stadion de 24.000 de locuri, care va fi gata în 2025 şi care costa în total aproximativ 100 de milioane de euro. Dinamo, club care se plimbă de pe un stadion pe altul în prezent, va folosi noua arenă care, se speră, va aduce ă o nouă forţă în Liga 1.

"Bijuterie" pentru o nouă forţă în Liga 1. Stadion de 100 de milioane €, gata în 2025! Ce club îl va folosi

Deşi Dinamo nu mai joacă deja de ceva vreme pe "Ştefan cel Mare", la stadion încă nu au început lucrările pentru construcţia unei noi arene. Totuşi, acestea vor începe şi vor fi finalizate, dă asigurări Dănuţ Lupu, fostul fotbalist al "alb-roşiilor", care lucrează la CS Dinamo.

Dănuţ Lupu a anunţat că, deşi au fost nişte probleme cu actele, construcţia noii arene din Ştefan cel Mare va începe curând şi va fi gata în 2025. Noul stadion al lui Dinamo va avea 24.000 de locuri şi, per total, costurile construcţiei vor ajunge la 100 de milioane de euro.

Odată cu noua arenă, care va crea un val de entuziasm printre suporteri şi, poate, printre potenţialii investitori, se speră ca Dinamo să revină în Liga 1. Acolo de unde a retrogradat pentru prima dată în istorie la finalul sezonului trecut, după ce a fost învinsă de U Cluj la baraj.

"Au fost nişte probleme cu actele, primăria. În 2025 e gata stadionul, cu 24.000 de locuri. Se face pe amplasamentul vechi. Costă cam mult, fiindcă o să facă deasupra să aterizeze elicopterele să meargă la Spitalul de Urgenţă. Să nu mai aterizeze pe velodrom. 80-90 de milioane de euro. Spre sută", a spus Dănuţ Lupu, la Fanatik.

Ce facilităţi va avea "bijuteria" de 100 de milioane de euro construită pentru Dinamo

Noul complex Dinamo va cuprinde, pe lângă noul stadion de 100 de milioane de euro, şi alte facilităţi precum trei săli de sport, hoteluri şi restaurante. Dănuţ Lupu a anunţat că totul va aparţine Ministerului de Interne şi va fi dat în folosinţă lui Dinamo.

"În 2025, Dinamo are sigur stadion. Sută la sută. Vreo trei săli de sport, hoteluri, restaurante. Va aparţine de Ministerul de Interne. Sper ca aceste trei Dinamo să se unească şi să joace acolo", a declarat Dănuţ Lupu, conform surse citate.

Afla mai multe despre: stadion dinamodinamo stadiondinamo bijuteriedinamo bijuterie 100 de milioane de eurobijuterie dinamostadion stefan cel mare 

viewscnt
Articole similare