Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, veste uriaşă înaintea startului Ligii 2: "E extraordinar pentru noi". ULTIMA ORĂ

Dinamo, veste uriaşă înaintea startului Ligii 2: "E extraordinar pentru noi". ULTIMA ORĂ

Dinamo București

Comentarii

Ovidiu Burcă (42 de ani) a anunţat la Orange Sport că Dinamo va juca, într-o proporţie mare, meciurile de pe teren propriu din Liga 2 pe stadionul Arcul de Triumf. Antrenorul "câinilor" consideră că "e extraordinar pentru noi" faptul că vor avea acces pe arena recent renovată.

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie în Liga 2 şi, după ce stadionul Dinamo a fost predat către CNI pentru demolare şi reconstrucţie, "câinii" şi-au căutat stadion pe care să joace meciurile considerate pe teren propriu în liga secundă. Ovidiu Burcă a anunţat că şi-au găsit.

Dinamo, veste uriaşă înaintea startului Ligii 2: "E extraordinar pentru noi". ULTIMA ORĂ

Cu puţin timp înaintea startului sezonului din Liga 2, unul în care două branduri uriaşe - Steaua şi Dinamo - se află în liga secundă, Dinamo a primit o veste importantă. Ovidiu Burcă, antrenorul "alb-roşiilor", a anunţat că într-o proporţie mare meciurile de pe teren propriu vor fi disputate pe stadionul Arcul de Triumf.

Până acum, nicio echipă din Liga 1 n-a avut acces pe stadionul recent renovat pentru EURO 2020, doar echipele naţionale de fotbal feminin şi de tineret. Burcă e de părere că "e extraordinar" pentru Dinamo dacă va fi primi acceptul final pentru a disputa meciurile pe Arcul de Triumf.

"Nu sunt sută la sută sigur, dar vom juca pe Arcul de Triumf, ceea ce ar însemna un semnal extraordinar pentru noi. Ar ajuta foarte mult energia suporterilor, chiar dacă mulţi sunt dezamăgiţi. E momentul să se reconecteze cu echipa, mai ales că DDB e unic în România", a spus Ovidiu Burcă, la Orange Sport.

Dinamo a reuşit patru transferuri importante pentru noul sezon de Liga 2. Bogdan Gavrilă, Neluţ Roşu, Vasile Buhăescu şi Valentin Lazăr au semnat cu trupa din Ştefan cel Mare.

Afla mai multe despre: dinamostadionarcul de triumfovidiu burca 

viewscnt
Articole similare