Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marco Ehmann, ”subiect închis” pentru Dinamo + Un alt jucător îşi doreşte rezilierea

Marco Ehmann, ”subiect închis” pentru Dinamo + Un alt jucător îşi doreşte rezilierea

Dinamo București

Comentarii

Dinamo se pregăteşte de debutul sezonului în Liga 2 sub comanda antrenorului Ovidiu Burcă (42 de ani).

Marco Ehmann, ”subiect închis” pentru Dinamo + Un alt jucător îşi doreşte rezilierea 

Liga 2 urmează să debuteze în puţin peste două săptămâni, în primul week-end din august, iar haosul de la Dinamo a început să se aşeze uşor, uşor.

Vlad Iacob a fost instalat în funcţia de administrator special, iar, următoarea zi, Ovidiu Burcă a fost prezentat oficial ca noul antrenor.

Lotul încă nu este definitivat, având în vedere că unii jucători nu s-au prezentat la reunire. 

E cazul lui Marco Ehmann, care mai are contract încă doi ani cu Dinamo, dar este nemulţumit de situaţia financiară din Ştefan cel Mare şi nu s-a mai prezentat în cantonamentul de la Săftica. A anunţat noul antrenor a lui Dinamo, Ovidiu Burcă. 

„Ehamnn şi-a exprimat dorinţa de nu a mai continua alături de noi. Nu ţin pe nimeni cu forţa. Vreau jucători care să dea 100% pentru tricoul lui Dinamo. A spus că nu mai vrea să rămână alături de noi şi este un subiect închis. Rămâne să se înţeleagă cu conducerea în privinţa rezilierii”, a declarat Burcă la Radio Dinamo 1948.

Antoni Ivanov nu a vrut să dispute meciurile amicale şi a lăsat de înţeles că îşi doreşte să plece din Ştefan cel Mare. 

„Am stat de vorbă cu Ivanov, îl înţeleg, e un jucător care are anumite aspiraţii. Are două variante: să rămână sau să existe un club care achite pentru el 50.000 de euro. Atunci, cei din conducere îi vor da drumul să plece. El face parte din lotul nostru, l-am găsit dezamăgit, aşa cum i-am găsit pe toţi cei care au retrogradat anul trecut. Dar trebuie să iasă din depresie şi să se reorienteze la fotbal”, a precizat Burcă.

La finalul ultimului sezon, Dinamo a încasat cea mai grea lovitură din istoria sa, după ce a retrogradat pentru prima dată în cei 74 de ani de existenţă ai clubului.

S-a simţit ca finalul unei ere în Ştefan cel Mare, însă ”câinii” nu au timp să-şi lingă rănile, ci trebuie să strângă rândurile pentru a promova înapoi în Liga 1.

EXCLUSIV Dinamo pregăteşte sezonul de Liga 2! Cristi Pulhac este plin de optimism: ”Urmează un an bun”

Afla mai multe despre: dinamomarco ehmannantoni ivanov 

viewscnt
Articole similare