Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Dinamo pregăteşte sezonul de Liga 2! Cristi Pulhac este plin de optimism: ”Urmează un an bun”

EXCLUSIV Dinamo pregăteşte sezonul de Liga 2! Cristi Pulhac este plin de optimism: ”Urmează un an bun”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo se pregăteşte de debutul sezonului în Liga 2 sub comanda antrenorului Ovidiu Burcă (42 de ani).

EXCLUSIV Dinamo se pregăteşte de sezonul din Liga 2. Cristi Pulhac este plin de optimism: ”Urmează un an bun!”

Liga 2 urmează să debuteze în puţin peste două săptămâni, în primul week-end din august, iar haosul de la Dinamo a început să se aşeze uşor, uşor.

Vlad Iacob a fost instalat în funcţia de administrator special, iar, următoarea zi, Ovidiu Burcă a fost prezentat oficial ca noul antrenor.

Cristi Pulhac, fostul jucător de la Dinamo, este optimist înainte de noul sezon. 

”Am văzut că au venit Gavrilă, Lazar, am vorbit cu ei, ei sunt destul de optimişti din discuţiile pe care le-au avut cu conducerea. Eu cred că dacă vor mai face nişte transferuri destul de bune, deşi sunt jucători reticenţi în momentul în care aleg Dinamo. Eu cred că urmează un an destul de bun, m-am uitat la echipele care în Liga a 2-a şi care ar putea promova, este un an destul de prielnic din punctul meu de vedere.  E un campionat în care nu pot să îmi dau seama acum la început dacă cineva are şanse să meargă foarte, foarte bine”, a declarat Cristi Pulhac pentru Orange Sport. 

  • Cristi Pulhac, fundaş stânga, a câştigat şase trofee cu Dinamo: două campionate (2002, 2007), două Cupe (2005, 2012) şi două Supercupe ale României (2005, 2012).

La finalul ultimului sezon, Dinamo a încasat cea mai grea lovitură din istoria sa, după ce a retrogradat pentru prima dată în cei 74 de ani de existenţă ai clubului.

S-a simţit ca finalul unei ere în Ştefan cel Mare, însă ”câinii” nu au timp să-şi lingă rănile, ci trebuie să strângă rândurile pentru a promova înapoi în Liga 1.

 

Afla mai multe despre: cristi pulhacdinamo 

viewscnt
Articole similare