Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cine va fi căpitan după plecarea lui Florin Tănase?”. Răspunsul dat de Nicolae Dică la prima conferinţă de presă după revenirea la FCSB

”Cine va fi căpitan după plecarea lui Florin Tănase?”. Răspunsul dat de Nicolae Dică la prima conferinţă de presă după revenirea la FCSB

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (27 de ani) urmează să o părăsească pe FCSB pentru a semna cu Shanghai port, lăsând un gol imens în urma sa. La prima conferinţă de presă după revenirea la FCSB, Nicolae Dică a fost întrebat cine va prelua banderola de la actualul căpitan.

Despre transferul lui Florin Tănase se vorbeşte intens de aproape doi ani, graţie formei de senzaţie în care a fost golgheterul şi căpitanul celor de la FCSB în această perioadă.

În ciuda prestaţiilor excepţionale reuşite de acesta la Bucureşti, oferta, care trebuia să fie de cinci milioane până vara trecută, a eşuat să vină.

Urmând să îi expire contractul în vara lui 2022, Gigi Becali a ajuns la un compromis cu Tănase: acesta a semnat prelungirea, însă i s-a oferit un salariu mai mare, iar clauza de reziliere a fost scăzută.

Noul preţ al ”tricolorului” a devenit trei milioane de euro, dar, din nou, oferta a eşuat să vină, astfel că decarul FCSB-ului a mai petrecut un sezon la club.

Însă, în această vară, după un început dezastruos de sezon, Gigi Becali a dezvăluit că Florin Tănase şi-a găsit, într-un final, o nouă echipă, în forma lui Shanghai Port.

”Cine va fi căpitan după plecarea lui Florin Tănase?”

Clubul chinez a fost de acord să plătească clauza de reziliere de trei milioane de euro a jucătorului şi îi va plăti acestuia un salariu de un milion de euro pe an.

Plecarea sa va reprezenta o lovitură grea pentru FCSB, care îşi pierde golgheterul şi căpitanul dintr-o singură mutare, fără să poată interveni.

Aşadar, un al jucător va prelua banderola de căpitan de la Florin Tănase. Darius Olaru era vicecăpitan până acum, dar şi acesta are şanse de a părăsi clubul.

La prima conferinţă de presă după revenirea la FCSB, Nicolae Dică a fost întrebat cine va prelua banderola de la Tănase, răspunzând că se va decide până joi, când FCSB o va înfrunta pe Saburtalo.

Veţi vedea mâine. Înainte de antrenament am aflat şi eu că va pleca. Ştiam de aseară că va pleca, dar nu ştiam sută la sută.

Am la dispoziţie azi să mă gândesc care vor fi cei trei căpitani de echipă”, a declarat Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: florin tănase 

viewscnt
Articole similare