Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu ne vom împotrivi”. Jucătorul dorit de FCSB, ”furat” de altă echipă din Liga 1: ”Şi-a făcut datoria faţă de noi”

”Nu ne vom împotrivi”. Jucătorul dorit de FCSB, ”furat” de altă echipă din Liga 1: ”Şi-a făcut datoria faţă de noi”galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Alexandru Işfan (22 de ani) este pe picior de plecare de la FC Argeş, după ce o ofertă de 700.000 de euro a venit pe adresa clubului pentru jucător. Dorit şi de FCSB, acesta ar fi aproape să ajungă la o altă echipă din Liga 1.

FC Argeş a fost una dintre revelaţiile ultimului sezon şi a reuşit să obţină în premieră calificarea în play-off, deşi s-a făcut apoi de râs împotriva elitei Ligii 1.

Echipa pregătită de Andrei Prepeliţă a pierdut nouă dintre cele 10 partide din play-off, rezultate care l-au convins pe antrenorul piteştenilor să înlocuiască aproape jumătate din lot.

Printre gafeurii de serviciu de la Piteşti mai existau şi câţiva jucători de valoare, precum Grigore Turda, Costinel Tofan sau Alexandru Işfan.

Dorit de FCSB, ultimul dintre aceştia are şanse mari să părărsească clubul în această vară, însă nu va ajunge la Bucureşti.

Conform Playsport, Universitatea Craiova ar fi făcut o ofertă consistentă pentru Işfan: 700.000 de euro, Cîmpanu, sub formă de împrumut, şi 15% dintr-un viitor transfer ar obţine piteştenii.

Întrucât Işfan era cel care îndeplinea regula U21 la FC Argeş, Cîmpanu a fost inclus pentru a îi lua locul acestuia şi a ameliora grijile conducerii din Trivale.

Jucătorul dorit de FCSB, ”furat” de altă echipă din Liga 1

Asupra acestui aspect atrăsese atenţia şi preşedintele Jean Vlădoiu în urmă cu 10 zile, punctând că dacă primarul e de acord să îl vândă pe Işfan, acesta va pleca.

Am vorbit cu domnul Gentea, care are ultimul cuvânt. E singurul junior pe care îl mai avem. Sigur, mai avem câţiva copii, dar care nu au jocuri de prima ligă.

Însă noi nu ne vom împotrivi dacă domnul Gentea va decide să-l lase să plece. Işfan şi-a făcut datoria faţă de noi, dar ar fi greu dacă va pleca”, spunea Jean Vlădoiu, la Pro Arena.

Interesul Universităţii Craiova pentru Alexandru Işfan nu este necunoscut: Marian Copilu chiar a fost la meciul din prima etapă al piteştenilor, câştigat cu 2-0 de Argeş, pentru a îl urmări pe acesta.

În cazul în care acesta va fi vândut, 55% din sumă va reveni celor de la FC Argeş, iar 45% celor de la CS Mioveni, întrucât aşa sunt împărţite drepturile federale ale jucătorului.

Afla mai multe despre: alexandru işfan 

viewscnt
Articole similare