Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima mare lovitură după înfrângerea cu Rapid. Oferta URIAŞĂ făcută de Becali pentru fotbalistul mult dorit de FCSB

Prima mare lovitură după înfrângerea cu Rapid. Oferta URIAŞĂ făcută de Becali pentru fotbalistul mult dorit de FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut şi meciul cu Rapid, scor 0-2, şi a rămas fără victorie în meciurile oficiale disputate în actualul sezon. Astfel, Gigi Becali este dispus să investească serios în această vară pentru a-i întări lotul lui Toni Petrea.

FCSB are parte de un start dezamăgitor în actuala stagiune, fiind fără victorie în primele trei meciuri oficiale disputate. Până acum, vicecampioana României a remizat cu U Cluj, scor 1-1, şi a pierdut cu Rapid, 0-2, în Superligă, iar în prima manşă din turul doi preliminar al Conference League, cu Saburtalo Tbilisi, a cedat în deplasarea din Georgia.

Fără titlu câştigat din 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă, FCSB este pregătită să investească din nou serios pentru a se impune în campionat. De altfel, vicecampioana României este foarte aproape de a-l pierde pe Florin Tănase. Golgheterul ultimelor două sezoane din Superligă urmează să se transfere în această săptămână în China, conform declaraţiilor lui Gigi Becali, la Shanghai Port, astfel că latifundiarul din Pipera a demarat deja negocierile pentru un înlocuitor al căpitanului roş-albaştrilor.

Conform gsp.ro, FCSB a făcut o ofertă de 500 de mii de euro pentru Alexandru Işfan. Fotbalistul lui FC Argeş a fost dorit insistent de Gigi Becali şi în sezonul trecut, iar acum oficialii Universităţii Craiova se interesează şi ei de serviciile mijlocaşului ofensiv.

Marea problemă a vicecampioanei României este că piteştenii aşteaptă o sumă de un milion de euro pentru a renunţa la serviciile lui Işfan.

  • 600 de mii de euro valorează Işfan, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: becalifcsb 

viewscnt
Articole similare